✕  Lukk søk
Institutt for ledelse og organisasjon

Tom Karp

Tom Karp

Professor

958 18 911

Bakgrunn

Tom Karp er utdannet sivilingeniør, bedriftsøkonom, han har en mastergrad i ledelse og en doktorgrad i endringsledelse. Han underviser i ledelsesfag og personlig utvikling på Høyskolen Kristiania.

Interessefelt: Ledelsesprosesser, lederskap, makt, endringsledelse, viljestyrke, personlig utvikling, lederutvikling, selvledelse, mestring og prestasjoner.

Bakgrunn: Tom Karp har mange års tidligere erfaring fra næringslivet hvorav flere år som leder på toppnivå. Han har levert resultater innen operasjonell virksomhet, endring og omstilling av store virksomheter. I tillegg har han startet virksomheter, samt drevet konsulent- og rådgivningselskaper og sitte i flere styrer. Han har tidligere drevet med toppidrett, samt brukt mye tid i Forsvaret. I tillegg til undervisning, forskning og formidling jobber han også med lederutvikling.

Tom Karp har publisert mange vitenskapelige artikler i internasjonale journaler, flere fagbøker, kapitler i flere andre, samt et utall kronikker og debattinnlegg til norske medier.