5 grunner til å studere HR

Bachelor i HR og personalledelse tilbys på Høyskolen Kristiania Oslo, Bergen og Trondheim. Her er fem grunner til hvorfor du bør velge denne utdannelsen!

  1. Mennesker er virksomhetens viktigste ressurs. En utdanning innenfor HR og personalledelse gjør deg til eksperten på utvikling av de menneskelige ressursene.
  2. Kunnskap om hvordan menneskelige ressurser utvikles, oppleves som stadig viktigere. Ansatte med kompetanse i å rekruttere, utvikle og lede mennesker blir mer etterspurt. Bachelor i HR og personalledelse er et viktig studium for nåtiden, men viktigst av alt, for fremtiden.
  3. I tider med endring og omstilling er det viktig å kunne ivareta egne medarbeidere på en god måte. Gjennom studiet i HR og personalledelse vil du forstå hva som skaper suksess for virksomheten og kunne sette deg inn i de ansattes perspektiv.
  4. En utdanning i HR og personalledelse gir deg karrieremuligheter i absolutt alle virksomheter i offentlig og privat sektor, og internasjonalt.
  5. Studenter som har gjennomført studiet får gode jobber.

Dette er hva en av våre tidligere HR-studenter har å si om studietiden:

Bergen - Kristine Aniva Sjøholt Lund

Kristine Aniva studerte Bachelor i HR og personalledelse i Bergen.

«Jeg har nå jobbet som HR rådgiver i 100% fast stilling siden 12. september og stortrives! Jeg blir utfordret hver dag, men herregud som studiet i HR har forberedt meg på arbeidslivet! Selv om jeg har hovedansvar for rekruttering, har jeg bidratt i tariffavtaleoppgjøret, laget budsjett og arrangert lederutviklingsseminar. Jeg har ikke ord!

 Jeg har fått fast stilling i en spennende organisasjon som HR rådgiver. Jeg jobber med mange forskjellige oppgaver og for tiden har jeg ansvar for rekruttering som innebærer annonsering på alla våra plattformer, referansesamtaler og lignende, skal også få ansvar for publisering på vår hjemmeside.

Jeg trives veldig bra og har hatt stor hjelp av alt jeg har lært gjennom studiet. Min feedback til skolen er at dere satser på de rette fagene som trengs!»

Kristine Aniva Sjøholt Lund