✕  Lukk søk

Avgangsutstilling for Bachelor i interiørarkitektur

For første gang har vi uteksaminert studenter fra Bachelor i interiørarkitektur! I den forbindelse ble det arrangert utstilling med bachelorprosjektene som ble levert i vår.

Avgangsutstilling BA Interiørarkitektur

Etter to år med planlegging startet våre første studenter høsten 2013, på Norges eneste rene bachelorutdanning i interiørarkitektur. En bachelor som spesielt legger vekt på bærekraft og en mer miljøvennlig design-disiplin.

Avgangsutstillingen inneholder et bredt spekter av prosjekter og problemstillinger, alt ifra «biophilia» og restaurantkonsept, rehabiliteringssenter og «et trygt hjem» til ridesenter og universell utforming.

Avgangsutstilling BA Interiørarkitektur

Avgangsutstilling BA Interiørarkitektur

Avgangsutstilling BA Interiørarkitektur

Spesielt å starte et nytt studium

– Dette er en stor dag for meg personlig, og det er en stor dag for mine faglige kollegaer. Det ligger veldig mye arbeid bak å starte et nytt studium, forteller faglig studieleder for Bachelor i interiørarkitektur, Jarle M. Fotland.

– Dette er også en milepæl for Høyskolen Kristiania. For første gang uteksamineres bachelorstudenter i en ren design-disiplin her på vårt skolehus!

Avgangsutstilling BA Interiørarkitektur

Jarle forteller at det å starte et nytt studium er spesielt på mange måter. For studentene som har banet vei for de som har kommet etter uten noen å se opp til, for de faglige som har hatt mulighet til å utvikle og skreddersy en fremtids- og profesjonsrettet utdanning (som bransjen er svært positive til) og for administrasjonen som har måttet opparbeide seg nye rutiner og kunnskap.

– Jeg vil gjerne benytte sjansen til å takke alle som har vært med på å utvikle denne utdanningen, og til å gratulere våre kjære studenter!