✕  Lukk søk

Bli med på kreativ workshop

350 elever fra Bergen Private Gymnas besøkte Høyskolen Kristiania Bergen for å få en innføring i kreativitet.

Hvert år har Bergen Private Gymnas en tema-uke. Dette semesteret valgte den videregående skolen å gå for «Kreativitet». De har i en årrekke hatt et tett samarbeid med Høyskolen Kristiania Bergen og sendte derfor opp samtlige elever fra VG2 og VG3 for å ha en workshop sammen med oss i Hansaparken.

– Vi har tatt med mange elever opp til dere fordi vi ønsker at elevene skal tenke mer utenfor boksen. Det å tenke kreativt, kan være en god støtte uansett om de går på media, studiespesialisering eller musikklinjen vår, sier Synne Selvik, studieleder på Bergen Private Gymnas.

Selvik & Co har tidligere vært på besøk med media- og kommunikasjonslinjen sin, men i år tenkte de at enda flere kunne hatt utbytte av en workshop. Siril Lutro, Martin Hoff og Asbjørn Tobias Underthun er blant elevene som tok turen til Høyskolen Kristiania. De koste seg med den tre timer lange workshoppen.

– Det var veldig kjekt, men det er vanskelig når man ikke er så kreativ, sier Lutro.

Vennegjengen jobbet blant annet med å utvikle personas for hverandre i gruppen. Det vil si å lage en karakter, eller en fiktiv personalisering, av en typisk person i målgruppen du ønsker å nå. I tillegg fikk de engasjerte elevene brynt seg på en Kahoot for å gjenkjenne slagordene til kjente bedrifter.

Er du interessert i å se hva Høyskolen Kristiania kan tilby? Les mer om studiene våre her