✕  Lukk søk

En pris for hverdagshelter

Nå kan du nominere din favoritt på HK og Westerdals! Hvor hyggelig er ikke det?

For rundt et år siden lanserte Westerdals nemlig #fredagsfavoritten, som kort sagt går ut på å hedre oss mennesker for de fine tingene vi gjør.

Tenk litt på det; mest sannsynlig kjenner du en person som gjorde noe veldig greit i et øyeblikk du trengte det, sant? Eller kanskje du kjenner noen som har oppnådd et kult mål for seg selv, som inspirerer deg til å gjøre noe kult også? Jeg aner ikke hvor jeg hadde vært uten disse menneskene, og nå får HK ta del i tradisjonen!

På Instagram finner du allerede et par prima nominerte:

Nå er vi på jakt etter en nominasjon fra deg!

Hvem skal jeg nominere?

Se for deg at du blir med noen venner bort til kantina i lunsjen. Der er det livlig, folk prater ivrig, plukker mat og står i kø. De fleste bordene er opptatt, men ute på gulvet står det ett bord ledig med noen stoler, og dere svinger dere ned før noen andre gjør det. Du grøsser, for i det du satte deg ble det brått veldig klamt mellom buksa og setet. Faen.

Uten videre skjønner du hva du nettopp satte deg i, og lurer på hvordan skal du fikse det? Med hånda kjenner du den våte flekken som siver innover i stoffet. Æsj. Du hvisker om det som har skjedd til hun ved siden av deg, og flaks i uflaksen så har hun med seg en treningsbag! Du får låne tightsen hun skulle brukt på gruppetime senere, og løper på do for å skifte. Når du står der inne foran speilet tenker du på hvor mega ultra snilt og kult det var av henne å låne den bort. Skulle det ikke vært en liten heders-gest for sånne hverdagshelter?

 Det reddet jo faktisk dagen ??

Hvordan nominere min favoritt?

Du kan nominere i DMs på både @hkristiania og @westerdals på Instagram! Go go go!

Å være noens lys i et mørkt øyeblikk er kanskje ikke ensbetydende med god karma, men det er veldig innafor! Selv aner jeg ikke hvor jeg hadde vært uten mine hverdagshelter. 

Jeg lurer på hvem din favoritt er?

 

Bilde der det står: Følg oss på sosiale medier.