✕  Lukk søk

Fem grunner til å studere på nett

Vi spurte vår direktør for nettstudier og videreutdanning, Heidi Åberg, om hvorfor man bør studere på nett. Hun gir deg sine fem beste grunner!

Heidi Åberg

Direktør for nettstudier og videreutdanning på Høyskolen Kristiania, Heidi Åberg.

1. Fleksibilitet: Som nettstudent kan du velge å melde deg på et helt studium, deler av et studium eller kun et emne. Hos oss kan du velge studier på ulike utdanningsnivåer. Du kan velge hvor mange emner du tar av gangen, og du har inntil 18 måneder på å fullføre et emne.

2. Faglig veiledning: I hvert eneste emne har du tilgang til en faglig veileder som gir deg faglig veiledning på dine innsendingsoppgaver og svarer på dine faglige spørsmål.

3. Kvalitet: Høyskolen Kristiania er en akkreditert høyskole og våre nettstudier har høy faglig kvalitet. Vi har over 100 års erfaring i å tilby fleksible studier og undervisning som er tilrettelagt for enkeltindividet. I mange av emnene møter du de samme foreleserne som underviser på campus.

4. Tilgjengelighet: Dersom du er i jobb eller har andre forpliktelser, vil nettstudier likevel være tilgjengelig.

Du kan studere der du er, på det tidspunktet som passer deg.

5. Stor valgfrihet: Som nettstudent kan du velge å studere alene, akkurat når det passer deg. Ønsker du å samarbeide med andre har vi lagt til rette for at du enkelt kan gjøre dette.