✕  Lukk søk

Høyskolen Kristiania er nytt medlem i ELIA

– Å bli medlem i dette nettverket er en anledning til å måle oss med de beste innen våre fag, forteller dekan Jørn Mortensen ved School of Arts, Design, and Media.

Styret i ELIA, med dekan Jørn Mortensen på bakerste rekke.

ELIA er et europeisk nettverk for profesjonell utveksling og utvikling innen høyere kunstutdanning. Med over 250 medlemmer i 47 land representerer ELIA rundt 300.000 studenter i alle kunstfag.

Jørn Mortensen, dekan ved School of Arts, Design, and Media har stått i bresjen for å få i land avtalen. Å bli medlem i dette nettverket er en anledning til å måle oss med de beste innen våre fag, forteller han.

– For Høyskolen Kristiania og det kreative og kunstfaglige miljøet ved School of Arts, Design, and Media betyr dette at vi blir del av det viktigste internasjonale og Europeiske profesjonelle nettverket for høyere utdannelse innen kunstfagene. Her møter vi kolleger som deler de samme faglige og politiske ambisjoner som oss selv, sier Mortensen.

Mortensen er visepresident i ELIA og medlem av det utøvende styret. Han ble hentet fra rektorjobben ved KHiO i sommer, og har opplevd de åpenbare oppsidene ved det internasjonale og europeiske arbeidet som ELIA gir. Nå som Kristiania også har blitt medlem, ser han fram til å videreføre arbeidet for institusjonen, våre ansatte og studentene våre.

– Vi deler interesser med et profesjonelt interessefellesskap, og det er en stimulerende profesjonell relasjon, både konkurransemessig og kollegialt, avslutter han.

Aktuelt