✕  Lukk søk

I´m livin´ la vida loca som nettstudent i Spania

Hola! Jeg heter Charlotte, er 25 år, bor i Barcelona og er deres nye studentblogger.

For øyeblikket tar jeg en bachelorgrad i pedagogikk ved Høyskolen Kristiania, men jeg bor ikke i Norge av den grunn.

Bilde av Charlotte.

Alltid på utkikk etter et nytt og spennende sted

Jeg er en stor fan av å variere studiested. Det å sitte på den samme plassen dag ut og dag inn er lite motiverende spør du meg. Så muligheten til å bo i Barcelona, og samtidig studere en bachelorgrad på norsk, er jo helt super?!?

Det er kanskje en klisje, men jeg er nettstudent fordi det er det fleksibelt. Det at jeg har muligheten til å kunne studere når og hvor det måtte passe meg er svært viktig.

Jeg er har blitt en flittig bruker av de ulike bibliotekene og kaféene rundt om i den katalanske hovedstaden. Og jeg er alltid på utkikk etter nye steder som kan inspirere studiehverdagen min!

Bilde av stranden Barceloneta og Hotell W.

Bilde av stranden Barceloneta og Hotell W.

Bachelor i pedagogikk

Jeg er under den oppfattingen av at det er svært viktig å velge et studium som du finner interessant. Om du ikke har interesse for faget ditt – må du jo bruke halvparten av tiden til å lete etter motivasjon (og hvem gidder vel det?).

Det at pedagogikken tar for seg de individuelle forskjellene mellom hvordan vi mennesker lærer, tilegner oss og videreformidler kunnskap er noe som vekker nysgjerrigheten min. Og nøyaktig av grunner som dette velger jeg å studere pedagogikk. Det brede fagfeltet er noe jeg finner positivt. Mulighetene er mange og du har flere veier å gå i form av videre studier og jobbmuligheter. 

BM Granollers og god mat

Ved siden av å grave nesen min ned i bøker som omhandler menneskelig læring, samspill og kunnskapsutvikling, finner jeg også språk og kultur svært interessant. Jeg er også en av de personene som er litt over gjennomsnittlig glad i mat.

Açai bowl fra Brunch and Cake. Kan det bli bedre?

Videre lever jeg også et rimelig aktivt liv. For tiden spiller jeg håndball i BM Granollers. Granollers er en liten by på 14.9 km2 som ligger 30 km nord for Barcelona.

På grunn av treningstider og reisevei er jeg sjeldent hjemme før kl.23. Så igjen, det faktum at jeg som nettstudent kan sette opp og planlegge dagene selv – er helt avgjørende for min del.

Bilde av KH-7 Balonmano Granollers til HK studentblogg

Her er laget mitt!

Fun fact: BM Granollers er den eneste håndballklubben i Spania som har både herre- og damelag i eliteserien.

Hasta pronto!

Jeg ser frem til å vise dere litt av hverdagen min her i Barcelona som studentblogger for Høyskolen Kristiania og Westerdals.