✕  Lukk søk

Irriterende ting å mangle

En liste over ting du ikke vet at du trenger når du flytter hjemmefra, men som er viktige å ha!

Da jeg flyttet for meg selv så var det også første gang jeg flyttet vekk fra foreldrene mine. Jeg skulle endelig fly fra fugleredet og være på egenhånd.

Som 18 åring var jeg veldig spent på hvordan det skulle gå. Jeg skulle liksom… begynne å mate meg selv her, betale regninger og til å med finne ut hvordan en vaskemaskin funker??? Veldig stressende.  Fortsatt, det er ikke det mest irriterende med å flytte ut. Det mest irriterende med å flytte ut var alle de småtingene som manglet. Man innser det heller ikke før man virkelig trenger dem. 

2018

Klar for å fylle opp skuffer og skap med saker og ting? Ikke helt klar ennå? Da burde du lese om hvordan vi valgte våre studentboliger. Klikk på bildet?og les mer om det!

Ting du kommer til å trenge, men som du garantert kommer til å glemme

Kork- og flaskeåpner

I fem måneder hadde jeg ikke korkåpner, noe som er veldig rart med tanke på hvor glad jeg er i vin. Man skulle kanskje tro at jeg skaffet meg en korkåpner, spesielt etter at jeg bøyde nøkkelen min i et tappert forsøk på å åpne en vinflaske… men neeeeeeida!

DO BØRSTE

Du trenger do børste. Jeg trenger ikke å si noe mer.

Skraper for alt som er keramisk

Hvis man er veldig flink til å vaske ovnen sin etter bruk så kommer du ikke til å trenge denne greien her, men hvis du er som meg så trenger du den garantert. Jeg utløste brannalarmen to ganger, og brannvesenet ba meg om vaske ovnen… Dessverre går ikke alt som er brent vekk med såpe, man trenger en skraper!

Salt og pepper bøsser

Det er ganske greit å ikke helle salt fra boksen. Det er fort gjort å helle for mye uten saltbøsser.

Knivsliper

Knivene dine blir slitt ut. Vi vet alle at studenter ikke har råd til spise ute altfor ofte, og da tas kjøkkenknivene mer enn ofte i bruk.

Plaster

Fordi, på et tidspunkt kommer du også til å trenge plaster.

Teip

På et tidspunkt kommer man til å trenge teip.

Kost

Leiligheten blir fort fylt opp med støv og hår som burde kostes. Det var kanskje ikke noe problem da du bodde hjemme? Nettopp fordi foreldrene dine gikk til innkjøp av en kost!

Små poser

Dere vet sånne plastposer man bruker for å putte mat i? De er veldig praktiske.

2018

Klikk på bilde for å lese mer om spagettien i posen.

Vannkoker

Jeg har alltid hatt det, men av en eller annen grunn har ingen av vennene mine det. Muligens fordi en vannkoker er litt dyrt, men man kan alltids få kjøpt en brukt. Å koke vann med kjele for pulverkaffen er veldig ekstra, og det tar unødvendig lang tid.

Mikroovn

En mikroovn er også ganske dyrt, men som sagt kan man alltid kjøpe brukt. Uansett er det en investering. For vet du hvor vanskelig og rart det er å varme opp ris i en ovn eller??? Vanskelig dette her med restemat uten en mikro.

Tiens studentliv: bilde av Tien

Det var litt om alt jeg manglet da jeg flyttet ut! Lykke til med å fylle skuffene ?

Bilde der det står: Følg oss på sosiale medier.