✕  Lukk søk

Vil du jobbe som grafisk design-assistent?

Markeds- og kommunikasjonsavdelingen ved Høyskolen Kristiania søker etter én grafisk design-student, enten fra bachelor eller fagskole, som ønsker en deltidsjobb som grafisk design-assistent ved siden av skolen.

Bachelor grafisk design (14)

Vi ser etter deg som allerede er rask og effektiv på macen og har gode rutiner. Du er ganske god i InDesign, og har erfaring med Illustrator og Photoshop. Du har formsans og er kreativ, men like viktig er det at du er nøyaktig og etterrettelig. Du er oppegående på norsk rettskrivning, og ser (og retter) de mest elementære feil.

Du må gjerne være litt fremoverlent, men det er viktig at du også finner deg til rette som assistent i en hektisk hverdag. Du holder det du lover. Og leverer til tiden. Våre deadlines er ganske så absolutte.

Arbeidsoppgavene vil kunne være plakater, flyere, rollups, brosjyrer, kataloger, magasiner, bidrag til on- og offline kampanjer m.m. Arbeidstid avtales løpende, og senest uken før, med hensyn til når det passer med din undervisning. Den normale arbeidstiden vil være på 9 timer per uke (24 % stilling) i snitt. Dette vil kunne variere i praksis.

Du vil forholde deg primært til vår faste grafiske designer, men kontakt med hele avdelingen vil du kunne regne med.

Arbeidsplass blir i Prinsensgate 7-9 i 4. etasje sammen med markeds- og kommunikasjonsavdelingen.

Send en søknad på maks 1 side, din CV og arbeidsprøver/portfolie innen mandag 24. september. Merk søknaden «Grafisk design-assistent» og fortell hvorfor du bør bli en av våre neste designere.

Kontaktperson og mottaker av din søknad

Oppstart for stillingen er umiddelbart.