✕  Lukk søk

Nytt markedsteam og ny studentblogg!

Vi er Høyskolen Kristiania og Westerdals nye markedsteam, og sammen skal vi produsere masse spennende innhold!

På bildet ser du det nye markedsteamet: Håvard, Tina, Mike, Jakob, Maren, Vida, Brita, Tien, Sondre og Elise.

Har du fått med deg at Høyskolen Kristiania og Westerdals slås sammen? Det stemmer. I fjor kom nyheten. Og denne siden du er inne på nå, nemlig studentbloggen vår, er en av de første tingene Westerdals- og Høyskolen Kristiania-studenter kommer til å dele.

Som redaktør for studentbloggen, til blant annet Norges største kreative fagmiljø, kan jeg ikke annet enn å glede meg. Det kommer til å bli publisert så mye bra her framover!

Nytt markedsteam

Vi i markedsteamet har allerede publisert noen blogginnlegg på studentbloggen. Vi har alle skrevet et presentasjonsinnlegg, der vi forteller om oss selv. Har du gått glipp av innleggene sier du? Det går fint. La meg fortelle deg litt om oss:

Vi er fem bloggere, én videoprodusent, to grafisk designere, én innholdsprodusent for sosiale medier og meg. Alle studenter på Westerdals og Høyskolen Kristiania. Under finner du lenker til presentasjonsinnleggene våre.

Klikk på bildene da vel! 

    

Bilde av studentblogger Elise

Vi har et mål, og det er at du som student eller kommende student skal kunne bade i bra lesestoff her.

Så hva skal vi blogge og videoblogge om?

Vi vil vise ulike studieretninger på skolene våre. Videre skal vi blogge om andre ting som opptar oss studenter; være seg eksamenstid, et liv på budsjett, mat, studentboliger, eller bare studiehverdagens gleder og sorger generelt.

Vi har også planlagt en liten juleserie! Dere kan glede dere til søndagene i advent. Da blir det julestemning på bloggen. Aller første søndag i advent stiller vi Westerdals og HK-studenter spørsmålet: Hva er egentlig julestemning? Svarene blir servert med lyd, bilde og tekst.

Hva de andre juleinnleggene skal handle om, det røper vi derimot ikke. For hemmeligheter er lov, spesielt når det er jul.

Håper dere har lyst til å følge bloggen! Jeg gleder meg i alle fall til å holde dere oppdatert. Studiehverdagen på HK og Westerdals er fantastisk.

Tekst: Elise Vigeland Øyhovden