✕  Lukk søk

Ole Petter tar en helt unik bachelorgrad

Ole Petter valgte Høyskolen Kristiania fordi høyskolen var den eneste tilbyder av studiet han ønsket å lære mer om. Les om hva han studerer i dag.

Globalt marked

I 2018 anskaffet offentlige innkjøpere varer og tjenester for mer enn 500 milliarder kroner. Norge er en del av et globalt marked. Det stilles høye krav til oppdatert kunnskap om innkjøp og anskaffelser i offentlig sektor. Innenfor innkjøp er det derfor gode muligheter for å kunne jobbe internasjonalt.

Ole Petter forteller at valget om å studere innkjøpsledelse falt på bakgrunn av interessen for å forstå det bakerste leddet i verdikjeden.

— Jeg ønsket å lære mer om business. I det bakerste leddet sitter ofte innkjøp og de som er ansvarlige for innkjøpsavdelingen.

Forelesere med ildsjel

Bachelor i innkjøpsledelse lærer studentene prosessene rundt innkjøp av både tjenester og varer, innkjøpsfunksjonen og ledelse av prosesser knyttet til innkjøp.

— Det jeg liker aller best med studiet er at vi er veldig få i klassen. Vi får et tettere bånd med våre forelesere. I tillegg har samtlige av våre forelesere et tett bånd til næringslivet.

Våre forelesere er flinke til å markedsføre oss ut mot næringslivet.

— Vi får stadig besøk av gjesteforelesere som gir oss caseeksempler, input i næringslivet og hvilke muligheter vi har i deres bedrift som eventuelt innkjøpsansvarlig.

Ole Petter påpeker at ved å være en liten klasse, er det enklere å ta del og engasjere seg.

— Vi er en tett klasse og har et veldig godt studentmiljø.

I tillegg til et nært studentmiljø, trekker Ole Petter frem ildsjelene de har som forelesere.

— Foreleserne våre er veldig engasjert i deg som enkeltperson.

Foreleserne er flinke til å se deg og hvilke muligheter du har.

Ole Petter står foran en vegg med vinduer hvor sola skinner gjennom. Han har begge hendene i lommene, men smiler pent. Han har på seg en mørkeblå ull-genser og beige bukser.

Aktuelt