✕  Lukk søk

Slik nailer du høsten på HK

Er du ny student på Høyskolen Kristiania og kjenner ikke til alle ressursene rundt deg? Vi gir deg hjelpemidlene du trenger for å naile høsten på HK!

Avdeling for Studentoppfølging 

Avdelingen er din primærkontakt som student ved Høyskolen Kristiania. Her får du som student god og nyttig hjelp, og de ansatte har taushetsplikt. Hos studentoppfølging kan man finne informasjon om utveksling, praksis, tilrettelegging i studiehverdagen og mye mer. I denne avdelingen finner man også skolens sosialrådgiver, Tevje, som kan hjelpe deg som student med utfordringer, samt definere, sortere, prioritere og gjennomføre dine mål.

Hvert studium har sin kontaktperson slik at man skal føle seg trygg og ivaretatt.

 Studentoppføling i Oslo. Her fotografert med skrå vinduer i bakgrunn som gir et flott lys. De ansatte i avdelingen står på rekke og smiler pent.

Bibliotekene

På Høyskolen Kristiania sine biblioteker kan du få god hjelp med alt fra lån av pensumbøker, veiledning og kildehenvisning. Våre bibliotekarer er dyktige og vil gjøre din studietid på Høyskolen Kristiania lettere med tjenestene de tilbyr.

Bilde av biblioteket på Høyskolen Kristiania. På bildet ser man en søyle og flere bokhyller. Man kan også se to studenter som leter etter bøker.

Et av Høyskolen Kristiania sine biblioteker. Her på campus Kvadraturen sitt bibliotek.

Karrieresenteret

Karrieresenteret er et tilbud til både nåværende og tidligere studenter ved Høyskolen Kristiania. De holder til i 2.etasje på biblioteket til campus Fjerdingen, nærmere bestemt Kongens gate 22 i Oslo. På campuset i Bergen finner du dem i 3. etasje. Karrieresenteret kan blant annet gi deg gode råd om hvordan du bruker studietiden best mulig for å få relevant praksis. De kan også hjelpe deg mot veien til en god arbeidssøker og verdifull medarbeider, og de kan arrangerer workshop og kurs for deg som ønsker å starte egen virksomhet. Karrieresenteret er behjelpelige i prosessen mot jobbsøking og kan bidra med hjelp til både utarbeiding av CV og søknad. På Karrieresenteret sin side kan du finne spennende og relevante stillinger som er perfekt ved siden av studier.

Karrieresenteret ligger i 2.etasje på biblioteket som tilhører campus Kvadraturen. Her sitter karriereveileder Mette Lise med en student.

Karrieresenteret ligger i 2.etasje på biblioteket som tilhører campus Kvadraturen.

Studentunionen

Studentunionen er Høyskolen Kristiania sin egen studentforening der alle er velkomne til å være med. Her kan du opparbeide deg arbeidserfaring gjennom frivillige verv, delta på arrangementer eller drive med idrett. Studentunionen har et bredt tilbud som passer alle våre studenter. Enten du ønsker å være med i kommmunikasjosavdelingen, økonomiavdelingen, spille håndball, være bartender i studentpuben eller være HR-ansvarlig så finnes det et tilbud for deg!

På bildet sitter flere nye studenter oppstilt på en kunstgressbane på Voldsløkka i Oslo. Bildet er dominert av den grønne gressplenen som gir et sommerlig uttrykk.

Under årets Into Campus arrangerte idretten som er en del av Studentunionen idrettsdagen på Voldsløkka.

Canvas

Canvas er læringsplatformen til Høyskolen Kristiania hvor du finner oppgaver, forelesningsnotater, undervisningsmateriell, beskjeder fra foreleser, informasjon fra skolen og mye mer. Det anbefales at du setter deg godt inn i og følger med på Canvas. Du kan også få tilgang til dette fine verktøyet «on-the-go», hvis du laster ned appen (støttes av iOS og Android).