✕  Lukk søk

Tiens studentliv

– Jeg har aldri vært en del av et miljø hvor jeg føler jeg passer så godt inn som jeg gjør her, forteller film og TV-studenten Tien om studentlivet på Westerdals.

portrett av Tien

Det beste med Westerdals

Det beste med å gå på Westerdals er menneskene. Jeg har aldri vært en del av et miljø hvor jeg føler jeg passer så godt inn som jeg gjør her. Folk er eksentriske, folk er forskjellige og folk godtar hverandre. Westerdals er en veldig åpen høyskole, og jeg elsker det.

polaroid-bilde av studenter

Jeg valgte film og TV fordi jeg liker film, har alltid likt film, og her får jeg drive med det.

Jeg jobber for det meste på fritiden, og om jeg ikke jobber så er jeg som oftest på en eller annen bar med venner og koser meg. En vanlig dag på Westerdals varierer, da vi tilbringer mye tid ute på opptak. Hver mandag har vi imidlertid forelesning i fortellingsanalyse. De resterende dagene er det produksjon.

bilde av filmutstyr

Det beste i kantinen er nok det som er gratis. Jeg har for det meste ikke råd til spise i kantinen, så dager hvor jeg er på skolen til senere enn 15:00, drar jeg som oftest ned til kantinen ved stengetid og får gratis restemat.

mat i kantina

Hvem inspirerer meg

Jeg inspireres av meg selv. Nå hørtes jeg for så vidt litt narsissistisk ut, men det er faktisk ingen spesielle filmfolk jeg ser opp til. Jeg lager flere filmer enn jeg ser.

Mine topp 3 i Oslo

  1. Botanisk hage på Tøyen om sommeren.
  2. Mathallen ved Vulkan for digg mat
  3. Aker Brygge når du har lyst til å se på vannet mens du gomler is.

Etter skoletid drar jeg som oftest bare hjem. Hvis det er torsdag drar jeg som oftest rett til Skjenkestua, skolens studentbar. Det beste stedet på skolen er i sofakroken i tredje etasje på Vulkan. Der er det lukket samtidig som det er åpent.

studentboligen til Tien

Mitt beste tips til kommende studenter

Ikke stress. Man får venner, man består eksamen, det går så greit så lenge man kan klare å balansere sakene sine. Westerdals er en veldig åpen og inkluderende skole. Du trenger ikke være redd for å ikke passe inn. Lærene er kjempeflinke og bra mennesker, så du lærer så mye av timene at du kan umulig stryke.