✕  Lukk søk

Derfor bør du velge Høyskolen Kristiania

Fem gode grunner til hvorfor du bør velge en utdanning fra Høyskolen Kristiania!

Det finnes mange gode grunner for å velge Høyskolen Kristiania, enten du vil studere i Oslo, Bergen eller på nett. Høyskolen Kristiania har et bredt utdanningstilbud innen en rekke fagområder, med rundt 80 ulike stedsbaserte studier og rundt 200 studier og kurs på nett. Muligheten er derfor stor for at du finner noe innen interessefeltet ditt.

Her er fem grunner til hvorfor du bør velge en utdanning fra Høyskolen Kristiania.

1. Noen av Norges beste forelesere

Ole Petter Hjelle

På Høyskolen Kristiania finner du dyktige forelesere med praktisk tilnærming til fagene de underviser i. De er blant de mest anerkjente i sine respektive bransjer, er eksperter innenfor sine fagfelt og er ofte å se i media. Mange har lange karrierer fra næringslivet bak seg før de begynte som forelesere hos oss, og mange har også jobb i bransjen ved siden av jobben som foreleser.

Les også: Ole Petter Hjelle ble Norges beste foreleser i Morgenbladets kåring

Med campuser spredt rundt i Oslo sentrum, samt våre nye lokaler i Hansaparken i Bergen, er vi tett på bransjen. Det betyr at gjesteforeleserne og bransjeoppdragene aldri er langt unna. Vi er overbevist om at gruppeoppgaver, en god dose teori blandet med praksis og reelle eksamensoppgaver fra arbeidslivet gjør deg best rustet for livet etter eksamen.

2. Små klasser – godt studentmiljø

en jente rekker opp hånden i et klasserom

Vi har små klasser, slik at hver enkelt av studentene våre blir sett. En tett dialog mellom foreleseren og deg som student gjør at undervisningen blir mer relevant, engasjerende og motiverende. I tillegg skaper små klasser et godt studiemiljø!

I klassen blir du kjent med likesinnede og får mange kreative samarbeidspartnere. Slik bygger du også et godt nettverk, som vil være gull verdt når du skal ut i jobb eller har noen drømmer du vil realisere i studietiden.

Les også: Studenten Maris syv grunner til å velge Høyskolen Kristiania

Vi mener at nærhet mellom student, fagstab og arbeidsliv er en forutsetning for et godt læringsmiljø, enten du skal studere i Oslo, Bergen eller på nett. De beste ideene kommer gjerne i et trygt miljø hvor du får selvtillit til å tenke selv – vi tilrettelegger for det.

I mindre klasserom og med tett oppfølging sørger vi for at studietiden din blir best mulig!

 

Teknologityngde

3. Fremtidsrettede studier

Ved Høyskolen Kristiania tilbyr vi morgendagens studier i dag. Vi tør å være annerledes og kreative, og konsentrerer oss ikke kun om pensumlitteratur og forskning. Vi mener at samfunnet rundt oss, bransjen og arbeidslivet du etter hvert skal ut i er minst like viktig.

Alle våre studier blir utviklet med tanke på hva slags kompetanse og kunnskap samfunnet har behov for. Derfor er vi en fremtidsrettet høyskole som ser framover.

Vi stiller ambisiøse krav og forventninger til både våre ansatte og studentene våre. På alle studieprogrammene våre sørger vi for at studentene kommer i kontakt med praksisfeltet så tidlig som mulig. Slik blir du kjent med bransjen, og blir godt rustet for arbeidslivet.

4. Mange valgmuligheter

Alexandra_Palm_UCB8

På Høyskolen Kristiania kan du være sikker på at du finner en utdanning som passer deg og dine interesser, enten du er lidenskapelig opptatt av kosthold og trening, drømmer om å bli tekstforfatter, er interessert i markedsføring eller tenker i koder natt og dag.

Frister det å dra på utveksling? Eller hva med litt bransjeerfaring? Kanskje du vil kombinere de to? Vi tilbyr noe for de fleste. Du kan også velge å spesialisere deg innenfor forskjellige valgemner over et helt semester.

Uavhengig av hvilken vei du velger å gå kan du være trygg på at du vil møte bransjen du skal ut i, før vitnemålet er i hånda.

5. Moderne læringsformer og fasiliteter

Høyskolen Kristiania Oslo
Årsenhet i Personlig trening
Visual Effects
Anatomisk læringssenter har stor verdi for helsestudentenes læring og forståelse av menneskekroppens oppbygning.
Studentene kan låne VR-briller på biblioteket.
Makerspace er et tverrfaglig verksted med fasiliteter til å skape, utforske og dele kunnskap og ideer.
Studioene våre holder profesjonell standard.
Treningsrom i egne lokaler sikrer best mulig forståelse mellom teori og praksis.
Greenscreen-rommet kan brukes som stillfotostudio, VR-lab og til filmvisninger.

Høyskolen Kristiania har flere års erfaring med bruk av digitale læringsverktøy for å skape aktivitet og engasjement i undervisningen. Mulighetene digitale læringsformer gir oss er uendelige, og i stadig endring. Den utviklingen er vi med på.

Med toppmoderne fasiliteter, klasserom, verksteder, studio, scenerom, og tilgang på profesjonelt utstyr, får du ta utdanningen din i et spennende og stadig utviklende studiemiljø.

Ønsker du å studere på en høyskole som setter deg i sentrum, med noen av bransjens beste forelesere, og med en skattekiste av muligheter etter endt utdanning? Velg Høyskolen Kristiania.