✕  Lukk søk

Westerdals Makerspace

Et makerspace er et tverrfaglig verksted med fasiliteter til å skape, utforske og dele kunnskap og ideer. Her finnes alt fra high-tech til low-tech utstyr som 3D-printer og symaskin til tegne- og loddeutstyr.

Makerspace_westerdals

Et makerspace er et tverrfaglig verksted med fasiliteter til å skape, utforske og dele kunnskap og ideer. Her finnes alt fra high-tech til low-tech utstyr som 3D-printer og symaskin til tegne- og loddeutstyr. Det er bare fantasien og kreativiteten din som setter grenser for hva du kan skape her.

Det vil jevnlig i løpet av skoleåret være ulike workshops i Makerspacet hvor du kan lære alt fra dronebygging og bokbinding til 3D-printing. Følg med på https://www.westerdals.no/aktuelt/arrangementer/ for mer info om de ulike kurs/workshop som vil settes opp. Husk også følge Facebooksiden til Westerdals Makerspace, her!

Westerdals Makerspace ønsker å være et lavterskel møtested med mange forskjellige aktiviteter og workshops. Det skal være et studentdrevet lokale som blir et naturlig møtepunkt mellom kultur, kunst, teknologi og kreativitet. Westerdals Makerspace ønsker å stimulere til kompetanseutvikling, nettverksbygging, samt et større fokus på gjenbruk og modifisering av forbrukerprodukter. Ren skaperglede er selve fundamentet på verkstedet!

 

Tilgang

Makerspacet er åpent i høyskolens åpningstider, i første etasje på Campus Fjerdingen. Gå inn døra til høyre for kantina, fortsett rett fram og ta til høyre.

Om du ønsker å ta i bruk Westerdals Makerspace send en mail til makerspace@westerdals.no, og få en bekreftelse på at du er registrert til å ta ”makerspace-lappen”, som er et innføringskurs, hvor du lærer å bruke verktøyene og maskinene, som finnes i lokalet. Kurset holdes av driftsansvarlig ved Westerdals Makerspace. Etter å ha tatt opplæringskurset ”Makerspace-lappen”, registreres du med navn, studieprogram, årskull, mobil og mail, og kan deretter gå i resepsjonen på Campus Fjerdingen for å få tilgang til lokalet ved hjelp av ditt student- eller ansatt-kort.

Kontaktinformasjon

Ta kontakt om du ønsker du mer info, har andre spørsmål eller ideer til aktuelle workshops i lokalet.

E-post: makerspace@westerdals.no

Prosjektleder Jannicke Johansen: jannicke@westerdals.no