✕  Lukk søk

Bransjen mener

Hva mener din fremtidige arbeidsgiver om sammenslåingen av Høyskolen Kristiania og Westerdals Oslo ACT?

Høyskolen Kristiania og Westerdals Oslo ACT slår seg nå sammen. Sammenslåingen vil gi et større fagmiljø, økt faglig bredde og mange nye muligheter for faglige synergier, som vil komme både ansatte og studenter til gode.

Vi er trygge på at både Høyskolen Kristiania og Westerdals Oslo ACT er høyskolene der drømmer og karrieremål realiseres. Men hvordan mottas denne sammenslåingen i bransjene vi utdanner for? Vi har forhørt oss med nettopp disse. På bransjenmener.no vil dere kunne lese hvordan deres fremtidige arbeidsgivere ser på denne sammenslåingen. Nettsiden vil oppdateres fortløpende med uttalelser, meninger og holdninger fra bransjen, i form av filmsnutter, statistikk, innlegg og kronikker.

Følg med på bransjenmener.no

 

 

Fakta om Høyskolen Kristiania og Westerdals Oslo ACT

Høyskolen Kristiania er en ideell utdanningsstiftelse med 103 års historie med formål om å drive undervisning, formidling og forskning. Gjennom disse årene har høyskolen utdannet over tre millioner mennesker. 

Sammen med Westerdals Oslo ACT vil den nye høyskolen ha 10 000 studenter, 460 ansatte, 700 millioner i omsetning og et spennende utdanningstilbud. Vi er en akkreditert høyskole med solid økonomi der alt overskudd går tilbake til høyskolen og blir investert til det beste for studentene.