✕  Lukk søk

– Kos deg og nyt hvert eneste sekund, du får det aldri tilbake

Klar tale fra Into Campus-styret i Oslo, som gleder seg til å møte våre nye studenter!

Hils på Morten, Ingvild, Emilia og Johanna – fire av totalt ti stykker som jobber hardt for å sørge for at våre nye studenter i Oslo skal få en helt fantastisk oppstartsuke.

 

Nå er det like før oppstartsuken Into Campus er i gang! Hva har vært deres roller i planleggingen?

Emilia: Som fadderansvarlig har min hovedoppgave vært å rekruttere teamledere og faddere, og deretter organiserer dem i grupper med fadderbarn.

Ingvild: Min rolle i planleggingen har vært å være Mortens høyre hånd. Så jeg har gjort mye forskjellig! Under selve fadderuka er det mitt ansvar at alle er der de skal være til enhver tid og gjør de oppgavene de skal. Jeg er en liten hønemor 🙂

Johanna: Mina arbetsoppgaver är rekrytering av crew, personalfrågor, säkerhetsevaluering av IC och tillsammans med nestleder schemalägger jag IC-veckan i minsta detalj så att allt ska gå så bra som möjligt.

Morten: Som leder har jeg det overordnede ansvaret for hele arrangementet, det innebærer økonomi, personal og produksjon av alle dagene.

Og hvordan har det gått, er dere fornøyde med programmet?

Johanna: Planläggningen har gått väldigt bra. Jag minns när vi satt på våra första möten och slängde ut idéer på hur vi ville ha det på Into Campus 2017. Och jag vill säga att vi har lyckats uppfylla våra drömmar, detta kommer bli en magisk vecka.

Morten: Jeg er ekstremt imponert over den jobben som har blir gjort så langt av hele IC-teamet. Årets program er et solid og gjennomtenkt festivalprogram, med stor variasjon av ulike aktiviteter både på dagtid og kveldstid.

Johanna, Morten, Ingvild og Emilia på kontoret

Where the magic happens – IC HQ. Fra venstre: Johanna, Morten, Ingvild og Emilia.

Hvorfor er det viktig å være med på Into Campus?

Ingvild: En av hovedoppgavene til IC er å skape en trygg studiestart for alle nye studenter. Du vil bli kjent med de du skal gå i klasse med, noe som gjør det mye lettere og gøyere å starte med studiene. Samtidig vil du bli bedre kjent med skolen. Og ikke minst så kommer Into Campus til å gi  deg minner for livet!

Emilia: Vi husker jo selv hvordan det var å være fadderbarn. Da vi kom opp mot St. Hanshaugen den første dagen, fulle av spenning, glede og motivasjon. Og hvordan det var i etterkant, at vi knyttet såpass gode vennskap allerede etter en uke! Dette vil jeg bidra til at de nye studentene i år også føler. Studentmiljøet på HK er helt spesielt, og jeg ønsker å jobbe for at alle har det hyggelig under sin studietid her på HK.

Johanna: IC är en utmärk möjlighet att få lära känna skolan, studentmiljön och nya klasskamrater. Om du är nyinflyttad till Oslo för att studera så kommer du också få möjligheten att bli kjent med Oslo.

Her selges det billetter til IC.

Billettsalg! Her med Lynn og Oda, som også er i IC-styret.

Hva bør fadderbarna absolutt få med seg fra årets program?

Emilia: Vi har jobbet knallhardt for å fylle ut alle dagene i år med kule arrangementer, temaer og store artister, så jeg syntes det er vanskelig å plukke ut én ting ut av så mye forskjellig kult! Må jeg velge én ting vil jeg kanskje trekke frem rave, da dette har vært en suksess år etter år.

Morten: Etter IC håper vi at alle sitter igjen med en helhetsopplevelse av en uforglemmelig uke. Skulle jeg likevel trekke frem noen spesielle høydepunkt så tror jeg tirsdag kveld blir en uforglemmelig aften, onsdagen byr på latterkrampe og moro og så gleder jeg meg selvsagt til avslutningen med Broiler på lørdag!

Har dere noen gode tips til de ferske studentene?

  • Glöm inte att det inte bara är du som är ny student. Alla är det.
  • Kom deg ut av komfortsonen og prøv nye ting.
  • Bli med på det du kan både under Into Campus og etterpå.
  • Vær åpen for nye mennesker.
  • Har du frågor om din studie eller skolan, fråga dina faddrar!
  • Merk deg noen du potensielt kan jobbe med på eksamen senere.
  • Møt opp på forelesninger og les pensum.
  • Kos deg og nyt hvert eneste sekund – du får det aldri tilbake!