✕  Lukk søk

Nytt markedsteam og ny studentblogg!

Vi er Høyskolen Kristiania og Westerdals nye markedsteam – og sammen skal vi produsere masse spennende innhold!

Av: Elise Øyhovden
Skrevet 23. november 2017

På bildet ser du det nye markedsteamet: Håvard, Tina, Mike, Jakob, Maren, Vida, Brita, Tien, Sondre og Elise.

Du har fått med deg at Høyskolen Kristiania og Westerdals slås sammen? Det stemmer. I fjor kom nyheten. Og denne siden du er inne på nå, nemlig studentbloggen vår, er en av de første tingene Westerdals- og Høyskolen Kristiania-studenter kommer til å dele.

Og som redaktør for studentbloggen til blant annet Norges største kreative fagmiljø kan jeg ikke annet enn å glede meg. Det kommer til å bli publisert så mye bra her framover!

Nytt markedsteam

Har du sjekket ut de første innleggene våre? Da vet du allerede hvem vi bak denne bloggen er. Har du gått glipp av innleggene sier du? Ikke fortvil.

Vi er fem bloggere, én videoprodusent, to grafisk designere, én innholdsprodusent for sosiale medier og meg. Alle studenter på enten Westerdals eller Høyskolen Kristiania. Under finner du lenker til presentasjonsinnleggene våre.

Klikk på bildene da vel! 

    

Vi har et mål, og det er at du som student, eller kommende student, skal kunne bade i bra lesestoff her.

Så hva skal vi blogge og videoblogge om?

Vi vil vise ulike studieretninger på skolene våre. Allerede neste uke skal vi gi deg et innblikk i en dag på bachelor i ernæring. Videre skal vi blogge om andre ting som opptar oss studenter; være seg eksamenstid, et liv på budsjett, mat, studentboliger, eller bare studiehverdagens gleder og sorger generelt.

Vi har også planlagt en liten juleserie. Så gled dere til søndagene i advent. Da blir det julestemning på bloggen, det er snikkers og twist! Aller første søndag i advent stiller vi Westerdals og HK-studenter spørsmålet: Hva er egentlig julestemning? Svarene får du servert med lyd, bilde og tekst.

Hva de andre juleinnleggene skal handle om, det røper vi derimot ikke. For hemmeligheter er lov, spesielt når det er jul.

Og jul betyr gaver. Vi digger gaver! Så følg med – snart legges første skikkelige konkurranse ut!!

Tekst: Elise Vigeland Øyhovden