Samarbeid med andre

Min erfaring med å samarbeide om nettstudier!

Jeg tenkte å skrive litt om min erfaring med samarbeid! Jeg er jo nettstudent, og dermed går jeg ikke i en klasse hvor jeg lett blir kjent med de andre. Likevel har jeg en studieportal som jeg logger meg inn i, og her kan jeg enkelt komme i kontakt med andre som studerer det samme som meg.

Inne i studieportalen kan du faktisk «merke» deg som samarbeidsvillig, slik at andre kan se at du ønsker samarbeid. Du kan også ta kontakt med andre i klassen din på eget initiativ, enten ved å sende melding inne i portalen – eller mail. (Ofte gjør man begge deler) Og jeg mottok faktisk en mail om samarbeid for ca et år siden!


Kanskje jeg skal samarbeide med katten min Max neste gang? Hø hø, neidaaa…

Hun jeg kom i kontakt med studerte det samme som meg, og vi har siden mailet en del om studiet. Nå har vi begge brukt litt tid på akkurat dette studiet, da det er veldig tidkrevende. Men det er veldig godt å ha noen å snakke med når du selv føler deg som den eneste som utsetter eksamen, for eksempel. Vi skal nå begge to ta eksamen i dette studiet til jul, og vi løfter opp hverandre og spør om råd hvis det trengs. Det er veldig nyttig!

Man kan jo også mailes litt mer om oppgavene, spørre om tilbakemeldinger, eventuelt møtes i virkeligheten – men det har jeg ikke gjort. Jeg er jo veldig glad i nettstudier nettopp fordi jeg kan gjøre det i mitt eget tempo. Likevel synes jeg samarbeid med andre har vært overraskende nyttig, og jeg kunne sikkert gjort mer av det i de neste kursene jeg skal ta!

– Silje