✕  Lukk søk

Student og trainee

Sindre (24) fullfører snart sin bachelorgrad, men jobber allerede deltid som kreativ koordinator i Semway.

Ved siden av et intensivt tredjeår på Bachelor i kreativ markedskommunikasjon, jobber Sindre i Semway, et gründerselskap innenfor markedsføring, produksjon, design og profilering på internett, som ble startet opp i desember 2009. Firmaet setter mentalitet foran erfaring.

Som de selv sier:

Faget kan læres, men innstilling og villigheten til å lære må du ha fra du kommer inn døren.

Hei Sindre, hvordan er jobbhverdagen din som trainee i Semway?

Jeg trives utrolig godt her. Arbeidsoppgavene er utfordrende og varierte siden vi jobber med så mange ulike bedrifter og kunder. Jeg lærer noe nytt hver dag. I tillegg er arbeidsmiljøet helt unikt.

Vi gjennomfører blant annet fellestrening med PT annenhver onsdag og flere andre sosiale aktiviteter som middager, sykkelturer, lønningspils, impro-teater og hyttetur til Trysil. De ansatte har blitt gode venner i tillegg til å være fantastiske kollegaer.

Dette er den perfekte arbeidsplassen for studenter. Jeg har fått styre min arbeidstid etter undervisningen på høyskolen. I eksamensperioder har jeg hatt mulighet til å jobbe mindre, og i andre perioder har jeg hatt mulighet til å jobbe mer.

I tillegg får man testet teorien i praksis, noe som også har økt prestasjonen og fagforståelsen min på høyskolen.

Hva er det morsomste med å være trainee ved siden av studiene?

Det må være at du får relevant praksis innenfor fagfeltet du har studert. Allerede fra starten av følte jeg meg som en viktig del av teamet, siden arbeidsoppgavene jeg fikk jobbe med hadde betydning for både Semway og kundene.

I tillegg består firmaet i dag av 30 ekstremt inkluderende og dyktige mennesker som jeg er glad jeg har blitt kjent med.

Vi fikk også mange utfordringer, der den største var å holde foredrag foran alle de andre ansatte om hvorfor akkurat jeg skulle få jobb i Semway. Det gikk jo heldigvis veldig bra!

Har du noen råd til andre studenter som leser dette?

For å lykkes innen digital markedsføring vil jeg anbefale at du holder deg oppdatert på trender og nyheter i bransjen. Bransjen er alltid i endring, med oppdateringer og nye tjenester så og si hver dag.

Følg gjerne bedrifter og personer som er gode på markedsføring i deres Some-kanaler. Det er også en fordel om du har erfaring innen WordPress, Photoshop, Google Analytics, Facebook Business Manager eller andre relevante programmer.

Gjør deg synlig, vær sulten, gi av deg selv og grip sjansene!

Ser du oss på stand, eller kommer over vår søknadsprosess på LinkedIn, anbefaler jeg deg dessuten til å ta kontakt med oss.

«Du bommer på alle skudd du ikke tar!» – Wayne Gretzky.