1/3 eksamener unnagjort

Hvordan jeg synes det gikk!

Forrige torsdag leverte jeg min første eksamen! Det kunne vel gått en del bedre, men nå er den levert og sendt avgårde. Ikke noe jeg får gjort med det. Jeg hadde en hjemmeksamen som varer i fem dager, men føler at jeg ikke fikk jobbet ordentlig før de siste dagene. Det straffet seg litt 😛

Men så er det noe som heter å lære av sine feil, og det merker jeg allerede. Da jeg fikk den neste eksamensoppgaven et par dager etterpå (som jeg også har fem dager på), begynte jeg å tenke og skrive med én gang. Og nå har jeg funnet en fin måte å løse oppgaven på, så jeg er faktisk veldig motivert!

Jeg studerer jo på nett, og tar kursene mine gjennom Høyskolen Kristiania sitt tidligere samarbeid med journalistikk-studiene på Høgskolen i Oslo og Akershus. Men siden HK ikke har dette samarbeidet lenger, så tenker jeg at det ikke er så interessant å høre om hva jeg leser om, og hva jeg fikk i eksamen og sånt. Så vet dere hvorfor jeg ikke går så i dybden på det!

Bestilte en liten «treat» etter levert eksamen!

Jeg satte meg på biblioteket den dagen jeg skulle levere eksamen, og oppgaven ble levert på slaget 10:00 som var fristen. Vel, jeg vet ikke om jeg anbefaler dere det altså.. Ganske nervepirrende, haha. (Fikk svar som bekreftet at oppgaven ble registrert altså) Denne gangen har jeg tenkt til å jobbe for å levere kvelden før siste leveringsdag, så jeg slipper stresset. Uansett tror jeg faktisk at jeg blir ferdig til det, så det blir bra. Nå har jeg nettopp laget en kopp te og skal jobbe med den neste eksamensoppgaven som står på planen!

Lykke til om det er flere som har eksamen der ute 🙂 Sjekk gjerne mine 15 eksamenstips!

– Silje Reistad