I eksamensmodus

Liv utenom eksamen, finnes det?

Dette med eksamensmodus er virkelig en ekte greie. De siste ukene frem mot eksamen har jeg jobbet stumpen av meg for å levere de 12 oppgavene jeg måtte levere til sammen i to av kursene. Det har heldigvis vært spennende og lærerike oppgaver, og man gjør både riktig og feil som er nyttig å vite til eksamensoppgaven kommer.

Nå er jeg i gang med min andre eksamen, og etter dette er det én igjen i januar. Så starter jeg på neste runde med studier og kurs! Før det etter planen blir markedsføring til høsten igjen.

Imorgen skal jeg ut å treffe noen til et intervju jeg skal skrive i eksamensoppgaven min, det blir veldig spennende. Jeg var redd det ville bli vanskelig å finne folk til å stille når det «bare» er eksamen, men folk er jo så greie!

Etter intervjuet skal jeg rett hjem til de tre pusekattene mine (jepp, har tre… #crazycatlady), og jobbe videre med eksamen. Rett og slett være i eksamensmodus. Det er et litt rart modus, for alle de våkne timene i døgnet har du eksamen i tankene. Når du jobber med den, lurer du på om du gjør det bra nok, og hvis du ikke jobber med den, har du dårlig samvittighet. Det skal jammen bli godt å levere fra seg denne eksamenen, og ta seg litt juleferie før jeg må forberede meg til eksamen nummer tre! Let’s go 😎 😎

– Silje Reistad