Studere på hytta

Status for mine nettstudier!

Mens jeg skriver dette, snør det utenfor hytta og de tre kattene mine ligger foran peisen og sover. På stuebordet ligger en bunke studiebøker og en overfylt kladdebok. Jeg har tatt med meg studiene på hytta, og koser meg!

Det nærmer seg eksamen snart, og jeg må levere de siste oppgavene for å kunne gå opp til eksamen. Det er en del igjen, men jeg skal jobbe hardt for å klare det.

Etter oppgavene (forhåpentligvis) er levert i slutten av november, har jeg bestilt tur til Frankrike med kjæresten min i 10 dager. Jeg håper jo at jeg slipper å sitte på hotellrommet, hengende over Macen for å levere oppgaver.. Så derfor tenker jeg at det er en stooor motivasjon at vi har bestilt tur. Da har jeg noe å glede meg til, og for å lade opp til hjemmeeksamen som er rett etterpå!

I desember har jeg nemlig hele to hjemmeeksamner, som strekker seg over to uker. Har hatt hjemmeeksamen en gang før, i fjor da jeg studerte Featurejournalistikk. Det hele er litt nerverpirrende, man er hjemme – et sted hvor man egentlig er ganske komfortabel, hehe.. Og så venter man på en oppgave, før det er klart for fem intense dager før levering. Ææ, det blir veldig spennende. Men det er noe helt spesielt med å ta seg juleferie etter eksamen, det føles så fortjent!

Lykke til med dine studier!

– Silje