Ny episode av Travel Inside

Ny episode ute, der vi også gir bort en gratisbillett til FRAM-konferansen i juni. Konferansen om det digitale reiselivet.


I denne episoden av Travel Inside har vi snakket med produktdirektør i Finn Reise, Eivind Christiansen, som forteller oss om hvordan Finn Reise jobber mot leverandører, som hoteller og flyselskaper.

Norges yngste hotelldirektør

På Gloppen Hotell i Sandane er det Preben Moen som regjerer. Foruten å være Norges yngste hotelldirektør, har han klare meninger om bransjen. Han fortalte oss at de blant annet bruker Snapchat i markedsføringen, samt at de har rom ute på AirBnB.

Et spesielt hyggelig besøk var Sesilie Halland fra Netlife Research. Hun arrangerer en større reiselivskonferanse i Oslo i juni. I denne episoden av Travel Inside forteller hun oss litt om bakgrunnen og formålet med konferanse.

Konkurranse – vinn plass på konferanse!

Netlife Research gir bort en gratisbillett til FRAM-konferansen i juni, konferansen om det digitale reiselivet (Verdi 4.900,-).

Alt du trenger å gjøre er å svare på et veldig enkelt spørsmål. Send svaret til travelinside@kristiania.no.

Men for å gjøre det må du lytte til podcasten. Vi trekker en vinner tirsdag 31. mai. Vinneren publiseres på www.kristiania.no/travel-inside.

For de av lytterne som ikke vinner, men som ønsker å delta, kan dere bruke rabattkoden FRAMOVER på nettsiden www.framkonferansen.no. Da får dere 1000,- kroner avslag.

Aktuelle nettsider fra denne episoden:

Følg Travel Inside på Facebook og vær med og bidra

Har du innspill til Ulf eller sendingen, send oss en e-post på: travelinside@kristiania.no.

Husk at du også kan abonnere på oss i Soundcloud og iTunes. Du kan også stille spørsmål til sendingene på Travel Insides ferske Facebookside.

Vi setter også stor pris på om du vil vurdere oss eller skrive en omtale på iTunes.