Fortsatt ledige studieplasser

Høstens studiestart nærmer seg med stormskritt. Derfor kan det være lurt å tenke gjennom hva du vil gjøre når ferien tar slutt, og samtidig ha noe nytt og spennende å se fram til høsten 2017!

Studenter i bakgården på Høyskolen Kristiania

Har du fortsatt ikke bestemt deg for hva du skal gjøre til høsten? På Høyskolen Kristiania har vi rullerende opptak, det betyr at du kan søke om opptak til alle våre utdanninger – både på fagskole-, bachelorstudier og masterstudier – helt fram til studiestart.

Rullerende opptak fram til studiestart høsten 2017

Vi har rullerende opptak fram til 1.september. Det vil si at så lenge det er plass på din utdanning tar vi opp nye studenter helt fram til denne datoen. Vi tar fremdeles imot søknader til studier høsten 2017, men enkelte linjer har vi nå innført venteliste på.

Søknadene om studieplass på Høyskolen Kristiania leveres elektronisk via vårt søkandsskjema, ikke via restetorget til Samordna opptak. Kom og ta del i fellesskapet vi har her på Høyskolen Kristiania, og lær av engasjerte og erfarne forelesere.

Kanskje er et av studieprogrammene våre akkurat det du kunne tenke deg!

Utdanninger på Høyskolen Kristiania høsten 2017

Fagskoleutdanning

På våre toårige fagskolestudier lærer du et kreativt håndverk og jobber praktisk med faget under utdanningen.

Høyskoleutdanning

Alle våre treårige bachelorstudier er praktisk rettet. Slik kommer du raskere i gang i din første jobb etter endt studium. På bachelornivå er pensum forskningsbasert. Det stilles høyere krav til refleksjon med en tyngre teoretisk tilnærming enn på de kreative fagskolestudiene.

Masterutdanning

Der bachelorgraden har lagt et solid grunnlag med breddeforståelse, er mastergradenes hensikt å utdanne eksperter på fagfeltet, noe som krever større innsats fra deg. Vi tilbyr to mastergrader høsten 2017.


PS: Er du usikker på hvilken linje du skal velge? Ta kontakt med oss på studier@kristiania.no, telefon 815 60 560 eller på chaten her på nettsiden vår.

Vi er tilgjengelige gjennom hele sommeren fra kl. 09.00 – 15.00, og tar gjerne imot besøk der du kan få omvisning på skolen og veiledning.