5 på campus

Møt fem studenter på høyskolen og lær mer om deres studium.

Linda valgte Markedsføring og salgsledelse i Bergen

Det gode miljøet på skolen vår strekker seg lengre enn til klassen, det er spredt over hele skolen.

linda wetterLinda har alltid vært glad i å snakke med mennesker – derfor ønsket hun en utdannelse innen markedsføring, salg og ledelse. Studentmiljøet i Bergen er også noe hun setter stor pris på. Studentene her er livlige, engasjerte og alltid villige til å finne på noe gøy!

Skolen i Bergen er en mindre høyskole, noe Linda liker veldig godt.

 

Mari valgte HR og personalledelse i Bergen

Små klasser resulterer i et godt studentmiljø og man blir fort kjent med medstudenter.

Mari Risdal– Jeg er nå på sjette og siste semester av bachelorgraden min i HR og personalledelse. Gang på gang får jeg bekreftet at jeg er fornøyd med mitt studievalg og valg av høyskole. Hvorfor? Det er flere grunner!

Nærhet er et viktig stikkord når jeg skal forklare min studiehverdag. Vi er små klasser på en forholdsvis liten høyskole.

 

Trym valgte Bachelor i Kreativ markedskommunikasjon

Høyskolen Kristiania var et lett valg for meg på grunn av den praktiske og bransjenære studiehverdagen.

Trym– Jeg gjorde en del research på forskjellige kommunikasjonsstudier på forskjellige skoler og endte opp med Bachelor i Kreativ markedskommunikasjon på Høyskolen Kristiania som favoritt av forskjellige grunner.

Høyskolen har en unik tilnærming til faget med små klasser og sterkere relasjon til foreleserne. Dette resulterer i et utmerket utgangspunkt for anvendelse av pensum og nettverksbygging.

 

Sondre valgte Musikkdesign i Trondheim

Høyskolen Kristiania er en tidsriktig og moderne skole som jobber knallhardt for å gi studentene sine et flott studieopphold

Sondre– Jeg valgte å studere musikkdesign på grunn av det unike studietilbudet dette studiet tilbyr; det skiller seg fra tradisjonelle studier som konservatoriet og studier som tilbys av andre universiteter og høyskoler.

Kort fortalt kan man forklare dette studiet som lekent og svært moderne, der du kan være alt fra klassisk komponist, hiphop-produsent til en låtskriver som aldri har bevegd nesen utenfor soverommet.

 

Vicki valgte Bachelor i Ernæring

Vi har et stort og flott kjøkken der vi kan lage mat og få testet ernæringskunnskapen vår gjennom matlaging.

VickiVicki synes sammenhengen mellom trening og kosthold er noe av det mest spennende med ernæringsstudiet, og muligheten til ta med det faglige inn i praktiske oppgaver.

Hun valgte å ta en utdanning i Ernæring. Bachelor i Ernæring ved Høyskolen Kristiania er et ernæringsstudium som tilbyr mer enn bare forelesninger og eksamener.