Bli med på Norges første digitale jobbmesse

Våre studenter er landets første som får teste et nytt messekonsept, der muligheten for å skaffe seg relevant jobb er stor.

I samarbeid med Jobbmesse.no arrangerer vi Norges første jobbmesse online.

Noe for alle

Vi har hentet inn spennende bedrifter fra hotell- og reiselivsbransjen, men du trenger ikke nødvendigvis å ha hotellbakgrunn. Som en av verdens største næringer har reiselivsbransjen også et kontinuerlig behov for personer med kompetanse fra markedsføring, reklame, design, interiør og HR, for å nevne noe.

Møt de som ansetter

26. januar kan du møte mange store og spennende reiselivsbedrifter, der du treffer beslutningstakerne direkte, noe som er unikt i messe-sammenheng. Dette er derfor en helt unik sjanse for å få jobb og til å markedsføre seg selv!

For å se alle deltakende selskaper må du registrere deg å opprette en profil på jobbmesse.no.

Hvordan registrerer jeg meg?

For å delta på jobbmessen kan du enkelt logge deg inn med Facebook eller Linkedin, eller du kan registrere deg ved å følge disse trinnene:

  1. Gå til jobbmesse.no
  2. Klikk på besøkende. Hvis du ser registreringsskjemaet, fyller du ut navn, e-postadresse, passord, fødselsdato og kjønn. Hvis du ikke ser skjemaet, klikker du på Registrer deg, og fyller deretter ut skjemaet.
  3. Klikk på Registrer deg. Husk å sjekke spam eller søppelpost om ikke meldingen dukker opp i innboksen og merk vår melding som ikke søppelpost.
  4. For å fullføre opprettingen av kontoen må du bekrefte e-postadressen din.

Det er både gratis og enkelt å delta. Last opp egen CV eller fyll ut CV mal på siden.

Hva skjer etter at jeg har registrert meg som bruker?

Når profil er opprettet gå til ikonet jobbmesser og klikk delta på HK Reiseliv. Det er viktig at du verifiserer din profil, blant annet for å kunne delta på intervju. Alle verifiserte brukere vil få en sms dagen før messen holdes. Du er ikke forpliktet til å verifisere deg, men det øker sjansen din til å få jobb.

I innstillinger vil du kunne sette dine privatinnstillinger etter eget ønske. Ved å følge selskapene vil de kunne se at du følger dem og du vil motta nyheter direkte i profilen din

Fra og med 2. januar 2017 kl. 12:00 og helt frem til HK Reiselivsmessen går av stabelen 26. januar, vil utstillerområdet være tilgjengelig på jobbmesse.no og du som registrert bruker vil kunne gå inn, se på messeområdet og ikke minst lese mer om våre spennende utstillere.

Hva skjer på messedagen?

26. januar går startskuddet for HK Reiseliv og alle våre utstillere vil være LIVE på messen fra kl. 10.00-15:00 for å treffe nettopp deg online.

Det eneste du trenger å gjøre er å logge deg på en PC. For å få best utnyttelse av løsningen anbefaler vi deg å bruke nettlesere som Chrome, Firefox eller Opera da de støtter video intervju. Du vil også kunne besøke og se bedriftene under ikonet alle selskaper.

Når du har opprettet en profil vil alle selskapene kunne besøke profilen din. Selv etter at messen er ferdig vil du kunne bruke profilen til kommunisere med kontaktene dine eller aktuelle bedrifter. Etterhvert når flere messer kommer vil du også kunne delta på dem.

På vegne av Høyskolen Kristiania og Jobbmesse.no ønsker vi alle deltakere lykke til!


Jobbmesse.no er et forretningsorientert sosialt jobbmesse-nettverk, der du kan samle og holde orden over profesjonelle kontakter og forbindelser, finne utlyste stillinger, finne kandidater, bli oppdaget og delta på jobbmesser.