✕  Lukk søk

Bli en DATINGKONGE

Dating-eventyret har kommet til en slutt! Ikke at jeg aldri skal date igjen, altså. Jeg er selvfølgelig alltid tilgjengelig i DMsa på Instagram.

Først og fremst: Wow! Det finnes mange kule damer! Damer er kule ass! Jeg lever for damer, og føler meg privilegert som har fått presset meg inn i kalenderen til flere av dere.

Jeg skjønner folk som lever for menn også, for det finnes mange fantastiske menn der ute. Derfor er det uforståelig for meg at noen ser på meg, og tenker «han der virker interessant». Jeg har ingen filmstjerne-look, selv om jeg ofte blir tatt for å være han læreren i «Terkel i knipe».

Men jeg har ikke satt meg på dating-ekspressen kun for egen vinning. Så egoistisk er ikke jeg. Her er noen tips fra meg til deg. Slik blir du en skikkelig dating-mogul:

Den dama som ser denne videoen og tenker «Damn. Let’s date!» er enten sinnsykt kul eller kun sinnssyk.

Mine tips!

 • Vær den du er
  Det høres ut som noe en pærra-deltaker kunne tatovert på ryggen, men tipset er helt seriøst. Noen av datene mine kommer fra Tinder, og når jeg skal møte dem prøver jeg ofte å være litt mystisk og Mr. Cool. Er de jeg skal møte litt som meg, så har de allerede analysert meg på sosiale medier før møtet, og vet nøyaktig hva de går til. Har du sett videoene jeg legger ut på Instagram, er det ingen vits at jeg later som. Den dama som ser denne videoen og tenker «Damn. Let’s date!» er enten sinnsykt kul eller kun sinnssyk. Det er en sjanse jeg er villig til å ta.
 • Ikke se på «The Notebook» eller «Crazy Stupid Love»
  Hold deg langt unna alt med Ryan Gosling egentlig. Du når ikke opp. Det er film! Det er fake! Hører du det ex-kjæreste jeg ikke kan oute navnet til?!
 • Gjør som noen nordmenn gjør: Utforsk sjaman-miljøet.
  Jeg har personlig lite erfaring, men jeg har hørt rykter om at noen finner seg kjæreste i dette miljøet. Hvorfor ikke prøve?
 • Ha schpenn
  Dating er dyrt ass.

Les også: Amatørens guide til å bli en datingkonge.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Gaute Berg Næss (@guccigaute)

Håper tipsene skaffer deg en enveisbillett inn i kjærlighetens dypeste dal.

 • Ikke spis middag ute på restaurant
  Jeg har sett tv-serien «Første date», og det lover ikke godt.
 • Se «Paradise hotel» sammen
  Hva er vel bedre for selvtilliten enn å benke seg ned med popcorn og unge voksne med ordforråd selv Mr. Bean ville dratt seg i håret av? Én paradise-deltager visste ikke hva «intim» betyr. Er det ett ord jeg trodde de skulle ha i vokabularet sitt; er det intim. Le av hvor dumme de er, og for all del: Ikke innrøm at du meldte deg på, men ikke kom med i år.

Les også: Datingkongen vender tilbake

 • Ikke dra på kino
  Jeg har aldri skjønt folk som i det hele tatt tenker at dette er en god idé. Møtes, betale 428 kroner for en pose Smash og en Urge, for å deretter sitte veldig nærme en du egentlig ikke kjenner, uten å kunne snakke sammen. Er det én ting som ikke er lov på kino, så er det å prate under filmen. Jeg tror kun det er import av narkotika som har strengere strafferamme i Norge.
  Det man KAN gjøre er å avtale en film begge to ser på forhånd, og så møtes. Da har man en god start og minst ett samtaleemne.
 • Alkohol
  Kjærligheten ligger ikke i bunn av et ølglass, men man blir litt mindre kritisk. Ting flyter litt lettere og det kan generelt bli bedre stemning. Kanskje alle i Norge burde vært litt beruset til enhver tid? Ikke veldig bra for folkehelsen, men fanken så hyggelig vi kunne hatt det. Det er et av hjertesakene i mitt nyoppstartede parti. Mer om dette nærmere valget! 😉

Håper tipsene skaffer deg en enveisbillett inn i kjærlighetens dypeste dal.

Aktuelt