✕  Lukk søk

Datingkongen vender tilbake

Vi er halvveis ute i februar og jeg skulle vært på fem dates, var det ikke slik?

Slik gikk det i hvert fall ikke. Heldigvis skrev jeg om amatørens guide til å bli en datingkonge i mitt forrige blogginnlegg. Jeg hadde avtalt noen low-key dates med en pils eller kaffe, men jeg lovte ikke at jeg skulle møte alle fem til en romantisk middag.

Jeg har kun vært på én date. Én! Den kan jeg i hvert fall fortelle litt om.

Gaute sitter på kafé. Han holder en kaffekopp. Han er på date. Det er en ledig kaffekopp foran ham.

Ring meg før kaffen blir kald.

Første date

Vi avtalte å møtes på en kul bar nede i byen. Café Sør. Distré som jeg er vandret jeg rolig ned til Café Sara. Noe skurret heldigvis, for jeg syntes å huske at hun hadde nevnt noe om sør. Jeg fant fram Café Sør på Google Maps, og spaserte bortover. Kom selvfølgelig litt for sent. Førsteinntrykk satt.

Jeg har en tendens til å glemme at når jeg møter noen som har sett meg på Instagram, er førsteinntrykket ofte ganske greit satt fra før. Det hjelper ikke å dukke opp i fete klær, fikse seg litt ekstra på håret, spraye seg med deilig duft fra Dolce & Gabbana og oppføre seg litt mystisk. Denne videoen ligger allerede ute:

 

Vi satte oss ned. Det var veldig ålreit. Praten fløt og glasset ble fort tomt. Dét er et godt tegn. Vi pratet om alt mulig, også om ganske betente temaer. Noen av dem var vi uenige i, men det gjorde ikke noe. Det er litt kult å kunne snakke litt ordentlig, ikke bare om overfladiske ting. Jeg satt i hvert fall veldig pris på det. I tillegg sørget jeg for å servere noen vitser av forskjellig kvalitet. Det skulle likevel vise seg at vi fikk mer spenning enn pappa-vitsene jeg lirte av meg.

Les også: Go with the flow-chart – en guide til hva du bør studere. 

Ble det noe action?

Jeg er ikke typen som slåss på første date.

Det satt en kar rett ved siden av oss. Han brukte de første 10 minuttene på å stirre ned i bordet. Han så ikke ut til å ha det bra. Vakten på stedet spurte han om hvordan han hadde det, og ble besvart med sinne og en frekk tone. Vakten ba han gå, noe den sure mannen ikke likte. Han slo like gjerne til vakten. Dét blir det full baluba av.

Det utbrøt slåsskamp inne på baren, og jeg ble satt i et voldsomt dilemma. Skal jeg være tøff nå? Reise meg for å hjelpe vakten som akkurat ble drasset til av en kunde? Eller skal jeg sitte rolig, og være så cool som jeg bare klarer?

Det ble med det siste. Jeg tror det var lurt, for jeg er ikke typen som slåss på første date, som man sier.

Det ble i hvert fall noe action, si 😉

Hvor ble det av resten?

Hun ene jeg spurte reiste til USA så fort jeg nevnte kaffe. Om hun hadde booket ferien før jeg spurte er uvisst, men hun kunne bare dratt til Halden, for eksempel. Du trenger ikke å dra helt til statene bare for å slippe mitt mas.

Den andre? Vel, det gikk sånn her:

 

 

Heldigvis dukket det faktisk opp en annen jente jeg har snakket litt med. Vi tok noen glass sammen den kvelden. I mitt hode vil jeg kalle det en semi-date.

For dere som ikke får sove i natt fordi dere synes synd på meg, så kan jeg berolige dere med å si at de to andre fortsatt har huket av plass i kalenderen sin. Jeg har ikke mistet all selvtillit, enda.

Men jeg skal ærlig innrømme at jeg synes det er litt ekkelt å møte flere jenter på kort tid. Veldig u-norskt? I hvert fall utypisk meg. Disse er alle veldig søte jenter. Jeg vil jo gi hver av dem riktig oppmerksomhet, og har pratet jevnlig med alle. Jeg får på en måte sagt «ikke glem meg»!

En kalender med notisen "date" på mange av dagene

Dårlig gjort eller helt greit å date mange på en gang?

Jeg prøver å ikke være for slitsom, selv om jeg har en deadline å rekke; valentinsdagen. Det er ikke den mest sjarmerende inngangen, kanskje. ”Skulle vi møttes for en pils? Bare veldig viktig at det er før 14. februar, for da skal jeg skrive innlegg om deg på studentbloggen».

En unnskyldning

Heldigvis skal jeg jobbe på valentinsdagen i år. Det er min unnskyldning for å ikke ha noen date på selve dagen. Hvis ikke er jeg redd det fort kunne sett slik ut:

Jeg har fortsatt en del «dates» å dra på, og  det blir stadig fler – ettersom jeg nå har lært meg å legge nesten all skam til side.

Det er utrolig mange søte jenter der ute, som bare venter på å bli bergtatt av en blond, medium kjekk, helt ordinær kar – i en helt ordinær kropp og litt for stort mellomrom mellom tennene. Det er jaggu en fryd å være singel.  Og så får vi se om det kommer noen fler oppdateringer på denne bloggen.

Hvis ikke dukker jeg nok opp i «disse giftet seg i helgen»-segmentet i lokalavisa!