✕  Lukk søk

Det finnes dårlige klær!

Jeg er lei for å måtte si det.

HOW TO: Kle seg – lag for lag!

Maren kommer med en pekefinger og blunker. Bak henne er det vinterklær på en rosa bakgrunn.

Selvutnevnt ekspert!

My lord, så innmari plagsomt jeg synes det var da mamma sa jeg måtte ha på stilongs når jeg skulle ut av huset som barn. Og påminnelser som «husk lue» var helt sykt irriterende. På konfirmantleir sto jeg på snowboard i hettegenser, fordi det var det de kule gjorde. Så flyttet jeg hjemmefra og innså hvorfor man skal kle seg godt. Ja, det er kjedelig å snakke om klær og vær, men det er enda kjedeligere å få influensa på eksamen og måtte konte senere, amirite?

Derfor skal dere få suksessoppskriften her:

(Oppskriften er basert på jobb i barnehage (ingen er bedre kledd enn en 3-åring som skal være ute en time) og jobb i døra på utested (ingen er dårligere kledd enn en 23-åring som skal være ute på byen i en time).

LAG 1:

Lag én består av undertøy, ullundertøy og ullsokker.

Vi starter med det åpenbare: Undertøy. Utenpå undertøyet trenger du ullundertøy. Både stilongs og ulltrøye på de kaldeste dagene. Og ullsokkene du fikk til jul av en snill tante eller en strikkeglad venn kan du bruke nå. Ordentlige ullsokker er key.

LAG 2:

Lag 2 består av fleecetøy og buff

Her kommer det lureste lure! Du tenker kanskje du ikke lenger trenger fleecetøy og buff, men det gjør du! Ønsk deg det til jul før det er for seint!

LAG 3:

Lag 3 består av ullgenser og boblebukse

Den gørrgode ullgenseren du er altfor dårlig til å bruke, og utebuksene du bruker den éne gangen du står på slalåm i løpet av vinteren er neste steg i den perfekte oppkledning.

LAG 4:

Lag 4 består av vinterjakke, lue, votter og gode sko

Til slutt må du få på deg en ordentlig vinterjakke, skikkelige vintersko (nope, adidas superstars er ikke vintersko), lue og votter. Få det på!

OPPSUMMERING:

GIF av vinterklær

Til slutt en oppsummering! Kle deg godt nok i eksamenstiden. (Obs! Dette blir helt forferdelig varmt å sitte i på biblioteket, men er perfekt for å vente 3 min på trikken. DET er kaldt det! Hva skjer med at Oslo ikke har varmebenker på trikkestoppene?)

Jeg har ikke fulgt disse tipsene selv. Hilsen din favoritt influencer influensa.

Maren tenker på vinterklær

(Nå har jeg i hvert fall tenkt på at det kunne vært lurt å kle seg sånn. Jeg kan det jo! Og nå kan du det også).

Sjallabais.