✕  Lukk søk

Juleprat episode 4: Julaften

En liten julehilsen fra oss, med siste episode av juleserien vår.

Se video lengre ned i innlegget.

I dag våknet jeg tidlig, så klart. Juletreet er pyntet, huset er fullt av engler og nisser, peisen gnistrer, middagsbordet er pyntet og julekakene står på stuebordet. Jeg har satt meg godt til rette under dyna, med julebrus og Tre nøtter til Askepott på skjermen.

Brus før frokost, akkurat slik en julemorgen skal være.

Endelig er det julaften. Den beste dagen!

Da jeg var liten ordnet mamma og pappa skattejakt, jeg og søsknene måtte følge lapper for å finne de aller siste kalendergavene. Det gjør vi ikke lengre, da jeg er en skikkelig attpåklatt og de andre har fått seg hus og egne familier.

Men selv om vi har blitt litt eldre – gir denne dagen meg akkurat den samme gode følelsen som da jeg var barn. Jeg er rett og slett fylt med fine minner og glede.

Bordet er dekket, og alt er klart for kvelden. Hvis du får ansvaret for serviettene du også – så anbefaler jeg Youtube-videoer.

I juleserien vår, Juleprat, har vi snakket med dere om julaften. Det er så mange gode tradisjoner ute å går akkurat nå. Kanskje skal du i kirka, eller trekke pakker i blinde?

Ønsker dere alle en riktig flott jul, og et strålende nytt år! Ta godt vare på hverandre 🙂

 

Tekst og bilder: Elise Vigeland Øyhovden og Tina Veronika Odberg Markeseth
Foto/redigering: Håvard Bergo
Reporter: Tina Veronika Odberg Markeseth
Teksting: Jakob Skjelbred