✕  Lukk søk

Kom på Åpen visning – Vi gleder oss!

Torsdag 7. mars har vi Åpen visning på våre fire campuser. Jeg anbefaler deg å komme!

Det å besøke skolen på Åpen visning, eller kall det gjerne Åpen dag, er både hyggelig og uforpliktende. Her får du muligheten til å oppleve den gode stemningen i ditt eget tempo, eller du kan bli med på omvisning, faglige presentasjoner og ikke minst snakke med forelesere. Poenget er at du vil kunne undersøke muligheter, fasiliteter og få svar på det du lurer på. Her møter du en raus og jordnær gjeng som elsker nye fjes.

Få svar på alt du trenger å vite – det er din fremtid!

Et kart over campusene til Høyskolen Kristiania, relevant for åpen visning

Kart over våre campuser i Oslo.

Store muligheter

Høyskolen Kristiania har 4 campuser, fordelt i Oslo sentrum. Og et campus i Bergen. Her holder studenter og forelesere til, som driver med alt fra kommunikasjon og ledelse, til helse, design, markedsføring og teknologi. Faktisk har vi hele 53 bachelorstudier fordelt på våre campuser, 6 masterstudier, 14 fagskolestudier og 14 årsenheter. Det er kanskje litt overveldende mange studier å velge i. Nettopp derfor arrangeres Åpen visning, og du bør komme!

Kanskje du er usikker på hva du skal studere, eller om høyskolen har det du trenger? Finn det ut på torsdag, da vel.

#LivetpåHK

Den lateste måten å få en smakebit på studentlivet er under emneknaggen #livetpåhk på Instagram. På selve Åpen visning får du et JAFS av livet på høyskolen. I fjor fikk vi se live filminnspilling fra Visual Effects (VFX) på Vulkan. Det var sjukt kult for meg i alle fall, som studerer noe helt annet.

I tillegg vil man kunne sjekke ut Studentklinikken, forelesningssaler, glassatriet, kantiner, stands med flotte folk fra Internasjonalt kontor, Studentunionen og opptakskontoret! Ta gjerne noen estetiske og unike instabilder mens du er her også, hehiho.

To studenter på høyskolen kristiania som står ved en stand på åpen dag og snakker sammen

Det blir god stemning på Åpen visning!

Men… Hvordan? Hvor? Hvilke? Når?

Jeg hører deg. «Må jeg dra på alle campusene?» «Hvor finner jeg det jeg vil vite mer om?» «Når kan jeg komme?» «Kan jeg ta med en venn?» Så klart kan du ta med en venn! Ta med mamma og pappa også, det blir garantert kaffe og andre foreldre.

Ellers finner du ALL praktisk informasjon her!

Glade studenter på HK som smiler og jubler til kameraet

«Koooom» – roper de!

Er du spesielt interessert, men kanskje ikke ledig på torsdag?

Null stress, du kan booke lukket visning med studentambassadørene her.