✕  Lukk søk

Møt de nye studentbloggerne!

Her er gjengen som skal produsere innhold for dere! Framover blir det gode råd, mange tips og en god dose med humor her på bloggen.

Alle bloggerne sitter sammen i sofagruppen på Høyskolen Kristiania

 

Bilde av VidaVida Emilie Larsson

Om jeg skulle beskrevet meg selv med tre ord, ville jeg sagt genuin og menneskelig.

Det var to ord, for ikke alle gode ting må være tre! Jeg er ei jente som gliser masse, er 23 år og går mitt andre studieår her på huset. Høsten er helt magisk, på lik linje som meg og mine to sider, for de har gitt meg plass i årets markedsteam!

Som person bruker jeg mest tid på det som gir meg verdi, ellers blir jeg veldig rastløs. Derfor kan du finne meg på trening, kurs, billige kafébarer, yogatimer, og aller helst på reisefot. Skal likevel ikke legge skjul på at jeg bruker en rimelig mengde tid på mat, søvn, pendling og instagræmz. Sistnevnte passer fint, for som i fjor skal jeg ha det gøy med HK’s sosiale medier, i tillegg til å skrive her på bloggen.

Gaute foran en murvegg

Gaute Berg Næss

Jeg vlogger for markedsteamet her på Høyskolen Kristiania og skal vise folket hvordan livet her på HK er. For det meste skal jeg være foran kameraet. Jeg studerer digital innholdsproduksjon her på skolen, og mye av fritiden min går til å lage forskjellig innhold til egne sosiale medie-prosjekter (sjekk gjerne ut hehe).

Jeg har tidligere studert journalistikk, men har nå forflyttet meg til hovedstaden, noe jeg elsker så langt. Jeg er nemlig en meget sosial fyr, og liker å ha mye å gjøre.

Steffen Lundberg

Studentblogger Ingunn foran en vegg.

Ingunn Klævahaugen

Jeg er redaktør for studentbloggen og skal også produsere innhold her. Jeg er så ”heldig” at jeg kommer fra byen med verdens høyeste trehus, nemlig Brumunddal. For et par år siden flyttet jeg til Oslo for å studere journalistikk og trives veldig godt med det. I tillegg til studier og jobb liker jeg å lese bøker, se filmer og bruke alle pengene mine på ting jeg egentlig ikke trenger.

Jeg gleder meg til å være en del av studentbloggerne!

Bilde av maren med katteemojis i rundt hodet hennes

Maren Olava Ask Hütt

Maren her! Herlighet, så godt å være tilbake igjen! I fjor introduserte jeg meg selv med en historie om da katten min ble spist levende, og nå klarer jeg ikke å komme på en historie som er kårni nok til å overgå den.

Jeg heter fremdeles Maren Olava, og er fremdeles ikke i slekt med artisten Ingrid Olava (tror jeg). På fritiden ser jeg på reality-tv og er med i studentradioen. På anti-fritiden går jeg på tekst og skribent-linja og har tre deltidsjobber. For øyeblikket har jeg 93 kroner på kortet, 12 kroner i lomma og én krone på hodet ;0)

Siden sist har det ikke skjedd helt sykt mye. Én ting har likevel forandret seg. I fjor startet jeg jo som innholdsprodusent for studentbloggen her, men det skal jeg ikke være lenger. Frykt ikke! Jeg skal fremdeles blogge, men samtidig skal jeg styre litt mer på sosiale medier! Det blir gruli stas.

Studentblogger Joakim på skolen.

Joakim Ljønes

  • 21 år
  • Studerer tekst og skribent

ASL spør du?
Veldig rart å spørre om det. Vi er ikke på Chatroulette nå, vennen min. Vi er på Høyskolen Kristiania sin studentblogg.
Men siden du likevel spør, kan jeg gi deg noen svar.

Age: 21
Sex: Ja takk 😉 mann
Language: Norsk (bokmål)

Nå som internettformalitetene er over, kan jeg fortelle at jeg nå er inne i mitt andre år som student på tekst og skribent.

Jeg kommer til å skrive noen mer eller mindre velvalgte ord her på bloggen i år. Med bakgrunnen min fra en liten bygd i Bodø vil jeg bjuda på med mine perspektiver på studenthverdagen i Oslo. Det blir gøy, hæ? Bare meg, deg og noen perspektiver. Det kommer til å bli utrolig koselig, hva? Jeg gleder meg masse.

Portrettbilda av Tina med gule høstløv i bakgrunnen

Tina Veronika Odberg Markeseth

  • 23 år
  • studerer tekst og skribent

Jeg er Tina, og en del av dere har kanskje sett meg på studentbloggen tidligere. Som innholdsprodusent blogger jeg på studentbloggen til Høyskolen Kristiania, og vil dukke opp på videoer og sosiale medier en gang i blant. Jeg er 23 år gammel og går andre året på tekst og skribent. Jeg gleder meg masse til å produsere spennende innhold!

 

Studentblogger Sigrid ute i gata.

Sigrid Hegge Eriksen

  • 20 år
  • Studerer journalistikk

Hei! Jeg er Sigrid, ei trønderjente som flyttet til byen nå i høst, for å gå journalistikk på HK. Utenom at jeg er veldig glad i å trene, klatre og stå på ski i bratte fjell, så elsker jeg reising, god mat (og god drikke..), søte kafeer og bra humor. Her på bloggen skal jeg utfolde (eller var det utfordre) meg i min nye lidenskap, nemlig blogging. Gleder meg!

Victor Falck-Næss