✕  Lukk søk

Motivert nettstudent

Mine studieplaner for høsten!

Mine studieplaner for høsten er mange, men jeg gleder meg! Denne høsten har jeg nok satt meg noen hårete mål, men av en eller annen grunn har jeg mer tro på meg selv denne høsten enn jeg noen gang har hatt.

Jeg har utsatt nok ganger nå til å vite at det ikke er bra for meg. Tror jeg skal klare å lytte til denne lærdommen ?

Denne høsten har jeg kort fortalt valgt meg noen studier som kan inngå i en bachelor jeg tar, med Høyskolen Kristiania i samarbeid med Høgskolen i Oslo og Akershus. Puh, det ble litt langt likevel. Det er fire kurs som jeg skal ta denne høsten, men eksamenene er ikke før i januar. Så denne gangen føler jeg at desember også kan regnes med som studiemåned.

Kursene jeg skal ta er: (Jeg gleder meg faktisk skikkelig!!)

Tekstforfatting
Kreativ skriving
Digital markedsføring
Kreativ markedskommunikasjon

Æææ, er ikke det en godtepose med spennende temaer? Haha, følte jeg bare BLE denne smileyen nå: ??


Jeg skal altså ikke ta det like rolig som Max denne høsten..

I tillegg til disse fire har jeg to kurs som jeg utsatte fra våren, men disse er jeg litt i gang med og planlegger å gjøre de ferdige i september. Så jobber jeg med kursene ovenfor i oktober, november og desember.

Hvis alt går etter planen har jeg tatt totalt 120 studiepoeng i januar, altså fra da jeg startet å studere. Jeg har tidligere skrevet om hårete mål og at jeg «alltid» har utsatt eksamener og hengt etter planene mine, men denne høsten blir litt spesiell. Jeg har lyst til å teste meg litt fordi jeg føler meg mer motivert og strukturert denne gangen. Det blir spennende å se, følg meg gjerne utover høsten!

– Silje (nettstudent)