✕  Lukk søk

Pensumhylla mi

Det har blitt en del bøker!

Denne høsten tar jeg flere nettkurs og er motivert for å ta en del studiepoeng. En hektisk høst blir det uten tvil, og jeg må lese en store mengder med pensum. Selv pleier jeg å lese gjennom alt som må leses, og deretter legge postit-lapper der jeg tenker det er noe interessant og som kanskje kan være nyttig siden. For eksempel under eksamen, når jeg må referere til pensum. ?

 

 


 

 

Noen ganger kjøper jeg pensumbøkene helt nye, andre ganger brukt, og noen låner jeg på biblioteket. Jeg innser at jeg har kjøpt en del pensumbøker de siste årene, for hylla har blitt ganske full!

Det hjelper at jeg elsker bøker og liker å se på de da, haha. Med årene har jeg begynt å kjøpe mer fag- og pensumbøker uansett. Skjønnlitteratur leser jeg fortsatt mye, men kjøper som oftest som ebok på lesebrettet mitt. Interessant hvordan vanene endrer seg!

I denne hylla er det en haug med kunnskap, og jeg føler ofte at jeg burde lest gjennom pensumbøkene enda en gang.

Jeg synes jo stoffet er interessant og rusher kanskje litt fort igjennom. Målet mitt er å lese gjennom alle disse en gang til, selv etter studietiden.

Det er jo så mye nyttig kunnskap i dem! Vi får se, aller først må jeg ha fokuset på høstens pensumbøker.

Det er MANGE, jeg har faktisk gått ut av tellingen…. ?? Jeg skal lese om journalistikk, markedsføring, PR, tekst, reklame, og myyye mer denne høsten.

Som nevnt skal jeg ta en del studiepoeng (forhåpentligvis). Men mer om alle disse kursene senere!

– Silje (nettstudent)