✕  Lukk søk

Våre guilty pleasures!

Alle har spesielle ting man liker, men som man egentlig synes er litt flaut. Vi legger alle kortene på bordet, og viser dere våre guilty pleasures!

Har vi egentlig noen guilty pleasures?

Sigrid: “What’s my guilty pleasure? The thing is, I never feel guilty about pleasures.” Det er meg. Jeg tror rett og slett jeg ikke har noen guilty pleasures. Jeg spiser ikke kaviar sammen med nugatti, eller synger i dusjen. Jeg er ikke fan av Paradise Hotel, eller hører på rare sanger fra 80-tallet. Jeg har ingen rare guilty pleasures. Likevel. Jeg elsker avokado og Pepsi max over alt på jord! Det er ingen lukt som er bedre enn nyvasket tøy med aaalt for mye tøymykner. Bladet Se og Hør er i mine øyne superteit, uinteressant og tilfører null niks til samfunnet vårt. Likevel blir jeg veldig glad hver gang et venterom har en bunke Se og Hør på bordet (ser også litt på God kveld Norge, når jeg tenker meg om…). Jeg innser vel egentlig litt at jeg har guilty pleasures, jeg tør bare ikke helt å innrømme det.

Bilde av studentblogger Sigrid med en stor avokado.

Verdens største avokado!

Vida: Jeg tenkte for meg selv at jeg faktisk ikke har en eneste guilty pleasure, da dette ble et tema på redaksjonsmøtet. Så smålig betenkt, da alle sa takk for seg, slang jeg på meg skjerfet, reiste hjem, lagde meg kveldsmat og åpnet Youtube på macen for å slappe av. Da jeg så at hele min youtubekonto, utelukkende anbefaler konspirasjonsvideoer med teksten «dette er noe for deg» må jeg kanskje krype til korset likevel. Jeg må virkelig innrømme at konspirasjonsvideoer er en mega guilty pleasure. Det er gøy å lese om konspirasjoner, se videoer som presenterer beviser, og såklart hører jeg mye på konspirasjonspodden! Jeg er en stor fan, men har ikke innrømmet det til noen da. Før nå.

Hva kan være en guilty pleasure? Hva som helst.

Victor: Om det er en ekstra sjokoladebit til matpakka eller en tur innom Mathallen på Vulkan, liker jeg litt mer enn bare en brødskive til lunsj. Når du har jobbet hardt store deler av dagen og egentlig er ganske lei, så hjelper det ikke på humøret og ha en enormt kjedelig lunsj. Derfor synes jeg det i ny og ne er deilig å smøre på med litt ekstra og kanskje ta en skikkelig stor lunsj. Det hjelper på humøret samt at du kan få en liten boost i løpet av dagen.

Steffen: Min guilty pleasure er Hotel Cæsar. Da det gikk på TV så jeg på det hver kveld, og det var det eneste programmet jeg så på fast. Har aldri vært en person som ser serier eller filmer, så at den ene serien jeg har fulgt med på er Hotel Cæsar er kanskje litt sært på grunn av at jeg er 19 år. Har forresten ALDRI sett SKAM, Paradise Hotel eller Ex On The Beach.

Bildet av spillet Sims 2 og Spotify.

Tina: Min største guilty pleasure er definitivt å spille Sims. Jeg kan spille i timevis. Da snakker jeg ikke om 3-4 timer. Neida. Rekorden min er på hele 16 timer. Kanskje ikke noe jeg burde fortelle på første date, men det var den beste frihelgen min hittil i år. PS. Jeg snakker om Sims 2, fra 2004. Ordentlig nostalgi inne i bildet. Når vi først er inne på ting fra barneskolen kan jeg jo også nevne at jeg liker partysanger fra samme periode. Kjører jeg bil blir det ofte (omtrent alltid) noen gamle singstarhits som jeg synger med samme innlevelse som for 10 år siden.

Ingunn: En av mine største guilty pleasures er Twilight-filmene. Da den første filmen kom ut var jeg 12 år. Jeg ble frelst rimelig fort, og innen en måned hadde jeg lest alle bøkene og ventet på film nummer to. Jeg så alle filmene på premierene, og skaffet meg til og med merch.. Jeg er ikke like fan den dag i dag, men jeg har Twilight-maraton 1 gang i året i en alder av 22….

Bilde av alle Twilight-filmene.

Ikke nok med at jeg har alle filmene, jeg har også samleboks og special edition-utgaver.

Gaute: Guilty pleasures er alltid litt vanskelig. Det handler om å like noe man egentlig synes er feil å like. King skurk one og Kjartan Lauritzen, jeg er egentlig en blues og soul-mann, men jeg digger begge de to. Men ja! Den største guilty pleasuren jeg har er nok at jeg følger en del interiørsider på Instagram. Jeg er titt og ofte innom Finn.no og kikker på leiligheter og hus rundt om i Norge, og drømmer meg bort. Jeg gir mamma mye av skylden for dette, ettersom det har blitt en greie hun presset meg til da hun ikke fikk datteren hun ønsket. Men det har absolutt blitt en koselig hobby. Jeg elsker også oppussing-TV naturligvis.

Joakim: Min guilty pleasure er å dra på menneskesafari på Facebook. Når ingen ser meg, dykker jeg dypt ned i kommentarfeltet og trykker inn på tilfeldige folks profiler. Der ser jeg på alt de har valgt å dele med resten av verden. Bilder, bursdagshilsninger, innlegg fra langt tilbake av. Jo eldre jo bedre. Om jeg blir lei, så hopper jeg videre til en ny profil. Jeg kan kose meg i timevis med å bla igjennom profiler, men det er jo en viss skam forbundet med å snike rundt og spionere på det digitale livet til fremmede.

Bilde der det står: Følg oss på sosiale medier.