✕  Lukk søk

Emilie fikk fast jobb rett etter studiene

Se hvordan Emilie (24) gikk fra å være fulltidsstudent til å bli fast ansatt.

Jobb gjennom nettverket

Etter å ha fullført en bachelorgrad i kreativ markedskommunikasjon ved Høyskolen Kristiania, var Emilie interessert i å sette teori fra forelesningssalen ut i praksis, i arbeidslivet.

Emilie har tidligere arbeidet som studentambassadør ved Høyskolen Kristiania sin rekrutteringsavdeling. Arbeidsoppgavene bestod av å veilede nysgjerrige studenter i høyskolen sitt studieprogram, reise rundt på utdanningsmesser og besvare alle spørsmål kommende studenter måtte ha. Emilie sin nåværende sjef i Self Storage Group tok kontakt med hennes daværende sjef i stillingen som studentambassadør. Gjennom nettverket ble Emilie invitert på et intervju i deres lokaler på Skøyen i Oslo.

— Jeg kan takke nettverket mitt gjennom Høyskolen Kristiania for at jeg i dag sitter igjen med en relevant og bra jobb etter endt studie.

En ung kvinne smiler inn i kameraet. Hun står i et hvit rom, og er ikledd en sort genser.

Et godt studentmiljø

Foruten studiets oppbygning og den brede porteføljen av spennende emner, trekker Emilie frem skolens gode studentmiljø med Studentunionen i spissen. Studentunionen er Høyskolen Kristiania sin studentforening. Her jobber alle aktive medlemmer frivillig for at høyskolens studenter skal ha en best mulig studietid.

– Studentunionen har absolutt gitt meg muligheter som jeg ikke ville fått ellers. Jeg har gjennom frivillig verv fått opparbeidet meg relevant arbeidserfaring, som jeg har bruk for i min nåværende jobb hos Self Storage Group, forteller Emilie.

Se alle våre studier innen design og kommunikasjon