✕  Lukk søk
Uke 04, 22/01 - 24/01

Bli med på tidenes KARRIEREDAGER!

Høyskolen Kristiania og Westerdals ønsker alle våre gode venner og samarbeidspartnere velkommen til årets karrieredager. Dette er våre første karrieredager etter at de to høyskolene fusjonerte i august, og vi gleder oss til å introdusere bransjene til et enda bredere spekter av utdanninger.

 

I år slår vi på stortromma og avholder karrieredager tre hele dager til ende! Det blir én dag viet til foredrag fra bransjene, og én dag til bedriftstands. I tillegg får studentene en dag med generelle karriereråd, kurs i CV-skriving, intervjuteknikk og andre nyttige tips. Karrieredagene er et samarbeid mellom høyskolen og Studentunionen.

Vil din bedrift delta med stand, og kanskje også med foredrag? Du velge om dere vil bidra med foredrag eller stand – eller begge deler.

Meld deg på her

Enda flere studier og bransjer
Etter sammenslåingen tilbyr vi 44 bachelorstudier, 6 masterstudier og 12 fagskolestudier innen teknologi, helse, kreativitet, markedsføring, design, ledelse, HR, kommunikasjon, Film/TV, reiseliv, tekst, musikk, skuespill, PR, ernæring og økonomi. Under karrieredagene kan bransjeaktører treffe både avgangsstudenter og første- og andreårsstudenter som ønsker å orientere seg om bransjene de utdanner seg innen.

Møt fremtidens premissgivere
Målet med karrieredagen er å skape en møteplass der studenter, faglig ansatte og bedrifter kan knytte kontakter for fremtiden.
Mange av våre studenter vil snart være klare for jobbmarkedet. Mange av disse er også fremtidens potensielle kunder og samarbeidspartnere. Og ikke minst treffer dere første- og andreårsstudenter på jakt etter å orientere seg om deltidsstudier og praksisplasser.

Det koster ingenting å delta på karrieredagen vår. For oss er det viktigst å plukke ut relevante aktører som studentene våre er interesserte i.

Vi er åpne for at noen bedrifter inngår sponsorsamarbeid for årets karrieredager. Om du ønsker å være sponsor for karrieredagene, vil du få ekstra synlighet i materiell og fysisk i lokalene. Kanskje din bedrift har lyst til å være sponsor for matserveringen? Eller sette navnet sitt på en av foredragssalene?

Dersom bedriften din er interessert i å være sponsor, ta kontakt med leder av Karrieresenteret, Anne Lise Hagen Fredriksen (annelisehagen.fredriksen@kristiania.no)

Bedriftstorget er alltid veldig populært blant studentene, og vi har plass til ca 60 stands. Vi er bevisste på å tilby stands fra en variert sammensetning av bedrifter, som til sammen speiler hele høyskolens bredde.

Bransjeforedragene er utmerkede arenaer for bedriftene å vise seg fram overfor studentene. Vi kjører foredrag i parallellsesjoner, og hvert foredrag varer i 20 minutter.

Til de som skal ha bransjeforedrag:

Når: Onsdag 23. januar 2019

Sted: Campus Kvadraturen: Prinsens gate 7-9

Pris: Gratis

Karrieredagen varer fra kl 11.30-17:00

Vi ber om at dere tar med deres egen Mac/PC til presentasjonen. Vi sørger for overganger til projektor. Oppmøte 15 minutter før foredraget starter. Henvendelse i registreringsdisken i første etasje.

Det vil være en studentvert i hvert rom som bistår foredragsholderen og sørger for at alle foredragene starter og slutter til rett tid. Det kommer til å være et fullspekket program, med flere parallelle foredrag, så det er viktig at alle foredrag holder seg til oppsatt tid.

Vi gjør vårt beste for at foredrag som henvender seg til samme gruppe studenter ikke skal gå samtidig, og du vil få nærmere beskjed om hvilket klokkeslett du er tildelt når vi har satt sammen programmet i januar.

Til de som skal ha stands:

Når: Torsdag 24. januar 2019

Sted: Campus Fjerdingen: Christian Krohgsgate 32 (rett bak Legevakten)

Pris: Gratis

Karrieredagen varer fra kl 11.30-16.00 (rigging for deltakere 10:00-11:00).

Parkering: Der finnes en parkeringsplass og et parkeringshus rett overfor inngangsdøra – dessverre er begge ganske dyre. Men det finnes et rimeligere p-hus i Christian Krohgs gate 2, lenger bort i gaten. Vi anbefaler alle våre gjester å bruke kollektivtransport. Trikkestoppet Hausmannsgate er rett ved våre lokaler.

Selve standen: Hver aktør får ca 2×2 meter til disposisjon. Vi gir alle ett rundt ståbord/’barbord’ med hvit duk. Gi beskjed dersom dere trenger flere enn ett bord, så forsøker vi å få til det (men vi kan ikke garantere noe, på grunn av plassbegrensninger). På bordet står et skilt med navnet på bedriften.

Har dere spesielle behov på standen deres? Er det noe spesielt dere skal ha med dere (fryseboks, limbodansere, røykmaskiner etc), vil vi gjerne ha beskjed om det, slik at vi kan legge til rette for at det går i orden, så langt det lar seg gjøre.

Trenger dere strøm? Hver stand vil få én dobbelt stikkontakt tilknyttet seg. Gi beskjed ganske raskt om dere kommer til å trenge flere stikk enn dette: asahallsteinsdatter.hoel@kristiania.no

Lunsj: Vi serverer noe enkelt (for eksempel baguette) til lunsj for dem som rigger og skal bemanne stand

Velkommen!