✕  Lukk søk
Uke 45, 10/11

HEIM Releasefest: Loui & Lexus

HEIM Festival inntar hovedstaden og inviterer til releasefest på Pauls Boutique.

HEIM (festivalen som ble startet av studenter på Bachelor i prosjektledelse kunst og kreativ næring i 2018) inntar hovedstaden lørdag 10. november, og inviterer til releasefest på Pauls Boutique med Loui & Lexus og Freek Soundsystem! Stikk innom for å nyte god musikk, slå deg løs på dansegulvet og få høre de første navnene som blir å finne på plakaten for HEIM Festival 2019.

Loui & Lexus er eit boyband frå Volda som blei til for å levere ekte følelsar og mykje energi på scenen. Dette har dei gjort heilt sidan starten då dei slapp EPen «Om mej og om mej» i 2017. Musikken har eit unikt særpreg i norsk undergrunn. I løpet av karrieren har dei spelt på festivalar som Vill Vill Vest, X2 og by:Larm. Dei har også spelt solokonsertar både i Oslo og Trondheim. Med et gjennomsnitt på en konsert i månden har Loui & lexus utvikla eit hardtslåande liveshow utan like, og lysta til å bevege seg er stor.

Etter flere år med smekkfulle kvelder på forskjellige venues i Trondheim tar nå noen av guttene bak FREEK I NATT, Freek Soundsystem turen til Oslo. Freek Soundsystem er et DJ-kollektiv som består av Olav Wiiburg, Pedro Sanmartín, Stian Pedersen og Juri Gagarin. Fellesnevneren for samtlige er en lang fartstid bak boothen og en evne til å få hvilken som helst klubb til å koke, denne gang på Pauls Boutique.

ID: 20
CC: Gratis!

Arrangementet er i regi av studenter på 3. året Bachelor i prosjektledelse kunst og kreativ næring.

Meld deg gjerne på facebookarrangementet her.