✕  Lukk søk
Uke 04, 24/01

Konsert: Adelheid + Kent Anda

Kom deg ut av vinterkulda og inn i varmen når to studenter på Bachelor i populærmusikk inviterer til dobbelkonsert på Krøsset.

Adelheid Fagerli Kjærstad og Kent-Ove Anda er begge to studenter på 2. året Bachelor i populærmusikk.

Torsdag 24. januar inviterer de til dobbelkonsert på Krøsset.
Dørene åpner kl. 20:00.
ID: 20.
Billettpriser: 150,- (ordinær) / 100,- (studentpris). Billetter kan bestilles her.

ADELHEID
I krysningspunktet mellom poesien, melankolien og alternativ visepop finner vi sangeren og låtskriveren ADELHEID (Adelheid Fagerli Kjærstad). Med et hjerte fra Nord-Norge og naturen som bakteppe maler hun forunderlige vakre bilder av verden rundt oss. Det er ærlig og rått, samtidig som det er melodiøst og vakkert. Som soloartist har hun reist land og strand rundt og spilt intimkonserter i hager, stuer, på kafeer og brygger, og dermed virkelig kommet tett på publikum fra bak pianoet. Nå vil hun ut på de litt større scenene sammen med et meget dyktig band. Med inspirasjoner som Moddi, Susanne Sundfør, Kari Bremnes og Ingrid Olava drar de musikken fra det helt nære og intime til de svære bevegelsene. Bandet skaper en klangfull musikalsk bakgrunn hvor tekstene får rom til å utspille seg, og gir musikken et organisk og tidløst sound. Og mens du står der og nærmest kan lukte fjæra og kjenne sjølufta mot huden, skyller musikken over deg som en bølge av dynamiske skifter og episke oppbygninger.

KENT ANDA
Kent Anda er en låtskriver fra Jæren som skriver melankolske og klangfulle låter fulle av rå følelse. Han har med seg et band bestående av enten medstudenter eller tidligere studenter på Populærmusikk, så en kan forvente et utrolig høyt nivå fra musikerne. Her får en oppleve alt fra rå gitar-toner til herlig og melodiøst cellospill. Låtene er inspirert av blant annet Daughter, Damien Rice, James Vincent Mcmorrow.

Meld deg gjerne på facebookarrangementet her.

Velkommen!