✕  Lukk søk
Uke 48, 28/11

Konsert: TORA // Krøsset

Avgangsstudent på Bachelor i populærmusikk, Tora Dahle Aagård, spiller med bandet sitt på Krøsset i Oslo.

TORA er et fyrverkeri av et band med 25 år gamle gitarist og vokalist Tora Dahle Aagård (avgangsstudent på Bachelor i populærmusikk) i spissen. Hun har gjort seg bemerket høyt og lavt med sin unike energi, tilstedeværelse og lekne musikalitet. Musikken befinner seg i et bluesinspirert pop-rock-landskap.

I februar 2019 slapp TORA sitt debutalbum TORA. Dagbladet omtalte det som en «Lovende debut fra ny, kvinnelig gitarhelt», mens Adresseavisen meldte at «Tora er i ferd med å finne et særegent uttrykk, samtidig som de behersker moder-sjangeren. Unge, flinke og utforskende musikere, frontet av en dyktig vokalist som har noe ekstra ved seg, bør være musikk i blueselskernes, og mange andres, ører.»

Frontfigur Tora Dahle Aagård er ei dame i vinden: Høsten 2018 skrev hun historie da hun som første kvinnelige gitarist fikk en sponsoravtale med den britiske gitarprodusenten Chapman Guitars. I januar i år var Tora gjestegitarist for Frode Alnæs i Asker Kulturhus, og i februar og mars ble hun invitert av Trygve Skaug som gjestegitarist på hans Norgesturné etter at han oppdaget henne på Instagram. Tora deltok i mars i NRKs populære musikkprogram Beat for Beat. Senere samme måned spilte hun på Larvik Gitarfestival, hvor hun jammet med gitarlegender som Paul Gilbert og Jennifer Batten. 9. april inntok Tora Parkteatret Scene under Høyskolen Kristianias egen musikkfestival, Kristiania LIVE. I sommer besøkte TORA både Trondheim og Bergen samt en rekke bluesfestivaler og klubber – i tillegg til at de varmet opp for Hellbillies på et par av sommerens konserter.

Sammen med bandet sitt spiller Tora konsert på Krøsset i Oslo, torsdag 28. november.
Dørene åpner kl. 19:00
Konsertstart: TBA
Klikk her for bestilling av billetter.
ID: 18

Meld deg gjerne på facebookarrangementet her.

Bandet består i dag av Tora Dahle Aagård (gitar og vokal), Isak Seltveit (bass), Guri Tranås (kor), Andreas Dahle Aagård (gitar) og Magnus Galguften (trommer). Flesteparten av låtene er skrevet av Tora selv, noen i samarbeid med Andreas Dahle Aagård.