✕  Lukk søk
Uke 47, 21/11 - 22/11

Kurs for alumni: Visuell historiefortelling

Hvordan planlegge og gjennomføre visuell historiefortelling? Fotojournalist Anders Nilsen gjentar sitt populære kurs for alumni nå i høst.

  • Når: 21. og 22. november 2017
  • Tidspunkt: kl. 17:00-20:00 begge dagene
  • Hvor: Rom P3-03, Høyskolen Kristiania, Oslo
  • Begrenset antall plasser – Førstemann til mølla. Påmelding nederst på siden.

Hvorfor trenger du å kunne visuell historiefortelling?

Kravet til arbeidstakeres kompetanse innenfor visuell kommunikasjon, historiefortelling og informasjon har økt betraktelig. Fotografi og multimedia er et stort og viktig fundament som berører de fleste journalistiske og kommersielle sektorer som arbeider med informasjon og kommunikasjon. Det er en disiplin som alle har et forhold til og som kommer til å være en meget sterk grunnpilar i både kommersiell og etisk kommunikasjon fremover. Problemet er ofte at dette er dyre tjenester å kjøpe eksternt og det er nok grunnen til at organisasjoner ønsker seg denne ferdigheten under eget tak og på fast lønn.

Kursdeltakeren får et innblikk i hvordan planlegge og gjennomføre visuell historiefortelling innenfor forskjellige redaksjonelle og kommersielle rammer. Ferdighetene som du tilegner deg vil være med på å øke mulighetene for å variere bedriftenes visuelle profil. Du vil lære seg forskjellige måter å fortelle på og kunne være en underleverandør av visuelt innhold til strategiske kommunikasjonen som foregår på forskjellige plattformer og sosiale medier mot et definert kommersielt marked. 

Om kursholder

Anders Nilsen jobber som freelance fotojournalist med fokus på spesielle miljøer og mennesker.

Han har skrevet to bøker utgitt på Kagge forlag og arbeider for tiden med en dokumentarfilm for TV som handler om kostnaden av å ta et bilde.
Arbeidsområder har variert mellom Kashmir, Syria, Libanon, Afrika, Afghanistan, Bosnia osv. med fokus på menneskerettigheter, flyktningproblematikk og livet under okkupasjon.

Anders har ansvaret for utdanningen av journalister innenfor fotografi og historiefortelling ved Høyskolen Kristiania.

www.adapterphoto.com

Instagramanders

Kursholder Anders Nilsen er fotojournalist og forfatter. I høst holder han kurs for alumni i visuell historiefortelling.

Kursholder Anders Nilsen er fotojournalist og forfatter. I høst holder han kurs for alumni i visuell historiefortelling.

Påmelding

Påmeldingsskjema - Alumni