✕  Lukk søk
Uke 46, 13/11 - 16/11

MUSIKAL-I-TETEN 2019: “HVA LER DU AV?”

Studentene på Musikkteaterhøyskolen (nå en del av Høyskolen Kristiania) ønsker velkommen til den fjerde utgaven av Nordens største musikkteaterfestival med profesjonelle utøvere, på Sentralen 13. - 16. november.

Innovasjon, nyskapning og forskning. Ord vi i stor grad forbinder med labfrakker, matematikk og teknologi. MUSIKAL-I-TETEN ønsker at dette skal være ord som i like stor grad blir forbundet med kunst og musikkteater. Årets utgave av festivalen ønsker å vise at musikkteater ikke bare er høye spark og toner, men også verktøy for å få frem viktige budskap, samtidig som det er litt mer underholdende enn å lese avisa.

Humor er stikkordet for årets festival, og programmet vil både få deg til å trekke på smilebåndet og sette i gang de små grå. Hva er humor? Hvor går humorens grenser? Hva brukes humor til? Hva bør humor ikke brukes til? Hva ler du av?

Mer info om selve festivalen, årets program og billettpriser, finner du på  MUSIKAL-I-TETEN sin nettside.

6 FAKTA OM MUSIKAL-I-TETEN

  1. Arrangeres for fjerde gang i 2019 og finner sted på Sentralen i Oslo 13. – 16. november.

  2. En årlig musikkteaterfestival arrangert av studenter ved Musikkteaterhøyskolen.

  3. Samarbeider hvert år med andre studenter ved Høyskolen Kristiania om utforming av grafisk profil. I år det Keemy Haugland, Christina Andersen og Tord Nygaard som har utformet designet.

  4. Nordens eneste musikkteaterfestival med kun profesjonelle utøvere.

  5. Skal være et samlende forum for bransjen, kunstutdanningene og publikum.

  6. Skal tilrettelegge for nyskaping og videreutvikling av feltet gjennom å presentere nyutviklede forestillinger og arbeidsmetoder, samt kompetansehevende tiltak for profesjonelle utøvere av faget.

Meld deg gjerne på facebookarrangementet her.