✕  Lukk søk
Uke 43, 25/10 - 26/10

NOPA-akademi: Hardware og Software

Høyskolen Kristiania er vertskap for neste NOPA-akademi, som handler om hardware og software og deres rolle i kreative og kunstneriske prosesser

Påmelding her ⇢ http://bit.ly/nopa-akademi

NOPA (Norsk forening for komponister og tekstforfattere) inviterer til kurs om hardware og softwarecampus Fjerdingen (Chr. Krohgs gate 32) fredag 25. og lørdag 26. oktober (kl. 10:30-17:00 begge dager).

Kurset er todelt, hvor første dag vil dreie seg om hardware og andre dag om software. Hver dag deles inn i to bolker: en teoretisk bolk som inneholder seks korte foredrag over to timer, og en praktisk bolk. Her blir deltakerne delt inn i mindre grupper og får mulighet til å prate med foredragsholderne og teste utstyret de har snakket om.

Plassene er forbeholdt NOPA-medlemmer og studenter ved Høyskolen i Kristiania. Det er gratis å delta.

Ikke medlem i NOPA? Søk om medlemskap her: https://nopa.no/bli-medlem/

Målet er at deltakerne får to engasjerende dager med inspirerende foredrag og samtaler med profesjonelle produsenter og lyd-eksperter. Det vil være 12 ulike foredragsholdere til sammen – seks hver dag. I årets programkomité har vi fått hjelp av NOPA-medlemmene Juno Jensen og Vetle Junker. Hele programmet for NOPA-akademiet finner du her.

Medlemmer som bor ti mil utenfor Oslo får dekket reisekostnader.

Meld deg gjerne på facebookarrangementet her.