✕  Lukk søk
Uke 14, 04/04

Releasekonsert med Hustrubadur Halvorsen

Bjørn Anders Halvorsen spilte tidligere i år inn albumet "som en konsert med...Hustrubadur Halvorsen" og nå feires utgivelsen med en releasekonsert i Skjenkestua Studentbar torsdag 4. april.

 

Hustrubadur Halvorsen er et One Man Band som består av Bjørn Anders Halvorsen. Han skriver og fremfører viser på norsk og på engelsk og alltid på godt humør. Servicesenteret ved Høyskolen Kristiania ordnet en studioøkt for ham i begynnelsen av februar der arbeidsfordelingen var klar: Henrik serverte kaffe og vann, Herman var produsent og Kjell Thomas stemte gitaren underveis i den førti minutter lange økta hvor tjueen viser ble tatt opp. Da Kjell Thomas sitt plateselskap sa seg villig til å gi ut musikken ble Halvorsen så glad at han sa: «Ja». Vi feirer utgivelsen med en liten konsert der Hustrubadur Halvorsen fremfører absolutte høydepunkt fra plata «som en konsert med… Hustrubadur Halvorsen» på godt humør.

Med god hjelp av Servicesenteret blir det altså releasekonsert på albumet som en konsert med… Hustrubadur Halvorsen i Skjenkestua Studentbar på Campus Fjerdingen (Chr. Krohgs gate 32) torsdag 4. april kl. 19:30.

Konserten er gratis og åpen for alle.
Varmt velkommen!

Cover til albumet «som en konsert med…Hustrubadur Halvorsen»