✕  Lukk søk
Uke 38, 19/09

Releasekonsert Navian // Support: Arata

Release av Navian sin debut-EP RESET feires med konsert på Dattera til Hagen!

Trioen Navian består av Alexander Espeseth (bass), Martin Selen (gitar) og Ola Dønnem (trommer). Alle er sisteårsstudenter på Bachelor i populærmusikk. Bandet slipper sin debut-EP RESET torsdag 19. september («mamma sin bursdag»), og i den forbindelse inviterer de til releasekonsert på Dattera til Hagen (Grønland 10, Oslo). Konserten blir arrangert av Alexander Espeseth og Kristin Borg (student på Bachelor i prosjektledelse kunst og kreativ næring).

RESET ble spilt inn i Høyskolen Kristianias lydstudioer på Campus Fjerdingen, med hjelp av Lars André Gussiås, sisteårsstudent på Bachelor i musikkproduksjon. Lars André avvikler også live lyden på selve releasekonserten, mens Martin Selen er lysansvarlig (han har fått god hjelp i forkant av høyskolelektor Mats Bergström).

Om Navian:
Instrumentaltrioen Navian bygger musikken sin på tekniske melodilinjer, store lydbilder, interessante rytmer og fete hooks. Musikken beskrives som en frisk pust og et slag i magen samtidig. Vi kan garantere en original og energifylt konsert.

Navian hadde sin live debut under årets utgave av Høyskolen Kristianias egen studentstyrte festival Kristiania LIVE.

Med seg som oppvarmingsband på Dattera til Hagen har de Arata, en duo bestående av Øyvind Lunde og Nikolai Lysnes (også disse to er studenter på Bachelor i populærmusikk).

Om Arata:
Energisk, rytmisk og hardtslående er ord som beskriver Arata sin musikk. Tromme-og bassduoen spiller instrumentalrock som skaper et massivt lydbilde. Denne gangen har de Fixation-vokalisten (Jonas) med seg på scenen. Vær klar for et sinnsykt energi-kick!

Praktisk info releasekonsert 19. september:

  • Sted: Dattera til Hagen (Grønland 10, Oslo)
  • Dørene åpner 20:00
  • Arata går på 21:00
  • Navian går på 22:00
  • Deretter blir det etterfest
  • Aldersgrense: 20 år
  • CC: 100 NOK
  • Billettkjøp: VIPPS til 92895496. Merk med NAVIAN RELEASE+ ditt fulle navn.