✕  Lukk søk
Uke 10, 07/03

VELKOMMEN TIL ÅPEN VISNING PÅ HØYSKOLEN KRISTIANIA

Vi åpner nok en gang våre dører for nysgjerrige søkere, som vil vite hvordan studentlivet er på Høyskolen Kristiania! Torsdag 7. mars er det åpen dag og vi kan love deg mange studietilbud med gode fremtidsutsikter.

 

Få et innblikk i studiehverdagen hos oss. På visningen står våre studenter og forelesere klare til å svare på alt du lurer på. Få med deg skolepresentasjon, omvisning, studentarbeid, snakk med forelesere og studenter, og opplev den gode stemningen. 

Høyskolen Kristiania tilbyr studier innen markedsføring og innovasjon, ledelse og HR, teknologi og helse. I tillegg tilbyr Westerdals studier innen design og kommunikasjon, film og medier, og musikk og scene. De ulike studiene tilbys som årsstudier, fagskolestudier, bachelorstudier, masterstudier, nettstudier og etterutdanning.

Vi gleder oss til å møte deg!

Klikk på byen du vil besøke, og meld deg på vårt arrangement på Facebook.

 

 

 

 

Ta gjerne kontakt med oss på studier@kristiania.no hvis du har spørsmål.

Du kan også bestille lukket visning og veiledning med våre studentambassdører.

På Høyskolen Kristiania jobber det engasjerte fagpersoner, som gir deg kunnskapen du trenger får å kunne ta steget ut i arbeidslivet – med god selvtillit. Vi håper en tur innom vil gi deg lysten til å studere hos oss!

Klikk på våre campus for mer informasjon.

Kart som viser oversikt over campus i Oslo.

Studentbyen Oslo

Kom innom og få en smakebit av studenttilværelsen.

50 meter fra paradegaten Karl Johan ligger Campus Kvadraturen, i en ærverdig gammel bankbygning fra 1860. Her finner du fasiliteter som er tilpasset det du ønsker å studere, enten det er innenfor helse, markedsføring, ledelse, økonomi eller fagskolestudium. Her finner du fasiliteter som egne Mac-rom, ulike typer studio og verksteder, bibliotek, kantine, kaffebar og studentpub, i tillegg til auditorier og klasserom av ulike størrelser.

For helsefagstudentene har vi treningsrom, anatomisk læringssenter, fysiologisk testlab og studentklinikk.

Det er gjerne i sentrum det skjer hvis du er ute etter kultur, uteliv eller andre aktiviteter. Som Oslo-student vil du bli en flittig bruker av byens kulturliv, slik at du kan fylle hele uken med spennende gratisforedrag, kurs og andre arrangementer.

Adkomst

Campus Kvadraturen ligger 10 minutter gange fra enten Oslo S/Jernbanetorget eller Stortinget t-banestasjon. Alle t-baner stopper på begge stasjoner.

Et steinkast fra Oslo S finner du Campus Fjerdingen. Det er ett lyst og moderne lokale som har tilpassede spesialrom for musikk, lyd, teknologi og design. Våre åpne og store fellesområder er laget for samarbeid på tvers av grupper og studier. Når man trenger en pause, kan man slappe av i en av våre dype, myke sofagrupper, eller være sosial i vår egen studentpub Skjenkestua.

Nederst i bygget, i kant med Akerselva, har musikkstudentene sine øvingsrom. Tar man heisen helt til toppen av bygget, vil man finne topp moderne innspillingsstudio. I vårt store auditorium samler vi studenter for forelesninger, konserter, teaterforestillinger og vår egen Westerdals revy

I vårt Makerspace er det bare fantasien og kreativiteten din som kan sette grenser for hva du kan skape. Her finnes alt fra high-tech til low-tech utstyr som 3D-printer og symaskin til tegne- og loddeutstyr.

Vi lover deg god stemning hvis du tar turen innom.

Adkomst

Campus Fjerdingen ligger ca 10 minutters gange fra Oslo S/Jernbanetorget.

 

Litt lengre ut av selve Oslo-gryta, men allikevel sentrumsnært, ligger Campus Vulkan og Brenneriveien. Mangfoldet av mennesker og aktiviteter du finner her, gjør området til ett av Oslos mest spennende steder. Vil du studere film og medier, eller kanskje maske og hår design, er dette campusene for deg.

På Vulkan finner du bland annet blackbox, profesjonelle klippesuiter, stort auditorium, snekkerverksted og malersal.

Maske og hårdesign holder til i Brenneriveien med sminkerom og verksteder for støp av bland annet masker, tenner, nese og sårskader. Her har studentene og tilgang til en mengde utstyr og spesialrom, som greenscreen-rom og VFX-lab. Opplevelsene  vil stå i kø, hvis du tar turen innom.

Adkomst

Ta buss 34 eller 54 fra Jernbarnetorget og gå av på Telthusbakken. Bussene går hvert 10 min.

Studentbyen Bergen

I ærverdige Kalfaret finner du HK Bergen, et meget attraktivt område med gangavstand til bykjernen.

I lyse og moderne lokaler finner du fasiliteter som er tilpasset det du ønsker å studere, enten det er innenfor innovasjon, markedsføring, salg, reiseliv, hotell, HR, ledelse, design, interiør, digitalisering eller film. I tillegg har vi bibliotek, kantine og spesialrom. På campus har vi også et eget Studentenes hus hvor man finner studentunionen SHK, vårt eget studentbyrå, pub og mye mer.

I skolens kjelleretasje finner man butikk og på campus har man også restauranten Kalfaret brygghus. Det er gode turmuligheter rett utenfor skoledøren via Fjellveien, rundt Store Lungegårdsvann, Fløyen eller en tur opp på Ulriken. På fine dager kan du nyte livet på vår takterrasse, men en strålende utsikt ut over byen med sol fra morgen til kveld. Alt i alt en svært attraktiv campus hvor alt ligger til rette for at du skal få en inspirerende studiehverdag.

Ta turen innom oss og få en smakebit av studenttilværelsen ved HK Bergen.

Adkomst

Fra Bergen sentrum kjør forbi Byporten (Stadsporten) og videre oppover Kalfarveien. Ta til høyre i krysset Kalvedalsveien/Kalfarveien og kjør videre nedover i Kalfarveien til Gamle Hansaparken. Avgiftsparkering på høyre side av veien eller i parkeringsanlegget under Hansaparken.

Vårt program for dagen

Programmet er likt på alle våre Campus i Oslo.

14:30 – Dørene åpnes 

15:00 – Velkommen til Åpen visning

15:10 – Presentasjon av Høyskolen Kristiania, Westerdals og Fagskolen Kristiania

Denne presentasjonen holdes hvert 40 min: 15:50, 16:30, 16:10 og 17:50

Etter presentasjonene går vi sammen opp til våre fellesområder, hvor dere kan møte ansatte og studenter fra våre institutter. De er klare for å svare på alt dere lurer på. Vi kan by på donuts og kaffe. 

19:00 Arrangementet avsluttes og takk for i dag. 

Kl.13:45 – Dørene åpner

Kl.14:10 – Visningsrunde 1

Kl.15:00 – Visningsrunde 2

Kl.15:50 – Visningsrunde 3

Kl.16:40 – Visningsrunde 4

Hver visningsrunde inneholder:

  • Presentasjon av Høyskolen og Fagskolen Kristiania
  • Møte med nåværende studenter, faglige og studentunion på stands
  • Et innblikk i vår studiehverdag
  • Muligheten til å få besvart spørsmål om opptak, studentoppfølging, eksamensform. etc.
  • Servering

Kl.18:00: Takk for i dag – arrangementet avsluttes