✕  Lukk søk
Uke 39, 24/09

Velkommen til «Speed-date» 24. september 2019

Tiden har kommet for vår årlige "Speed-date", hvor teknologistudenter og bedrifter møtes. Bedrifter oppfordres til å benytte anledningen til å blir kjent med våre studenter.

Som avslutning på bachelorstudiet ved Institutt for teknologi på Høyskolen Kristiania, skal studentene gis trening i å gjennomføre et krevende prosjekt ute hos en reell oppdragsgiver.

Vil du ha en studentgruppe på utplassering?

Ta kontakt med event@kristiania.no for påmelding

Møt våre kompetente teknologistudenter tirsdag 24. september.

Program

12:00-12:30 – Velkommen til bedriftene
Lett lunsj og informasjon til bedriftene som kommer på besøk i Høyskolen Kristiania sine lokaler, campus Kvadraturen.

12:30-14:00 – «Speed-date»
Studentgrupper og bedrifter møtes ved egne stands i vårt kantineområdet. Bedriftene får ett bord til disposisjon, samt tilgang på nett. Dere kan også ta med det dere ønsker av rollups, demomateriell etc.

Hva er hensikten med utplasseringen?

I sitt avsluttende prosjekt skal teknologistudentene våre ha utplassering i en bedrift. Utplasseringen skal tilsvare fire dagers arbeid i uken gjennom ett semester, i perioden januar til mai 2020. Studentene utplasseres i grupper som skal jobbe selvstendig under oppfølging fra oppdragsgiver. Her kan man løse oppgaver som man ellers ikke har kapasitet til å løse.

Hensikten med prosjektet er å gi studentene mulighet til å benytte teoretisk og praktisk kunnskap innen et valgt område, samt innen prosjektstyring. Prosjektet skal gi studentene reell yrkeserfaring. Bachelorprosjektet har en studiebelastning på 22,5 studiepoeng.

Studenter med bred kjernekompetanse

Alle våre teknologistudenter har basisferdigheter innen IT, programmering, systemutvikling, databaser og teknologi. De har også erfaring innen prosjektarbeid og gjennomføring av større utviklingsprosjekter, i tillegg til risikohåndtering, bruk av smidige metoder (eks. Scrum, Kanban), samt løsnings- og forretningsorientering.

Teknologistudentene er svært ettertraktet på arbeidsmarkedet, og mange av dem mottar flere jobbtilbud mens de er i utdanning hos oss.

Studentene fordeler seg på ulike spesialiseringer:

Programmering: Java, JEE, patterns og arkitektur, Android, databaser, algoritmer

Spillprogrammering: C++, Java, databaser, WebGL grafikkprogrammering, kunstig intelligens

E-business: ERP-systemer, CRM-systemer, webdesign, digital markedsføring, business intelligence, datavarehus, innovasjon

Interaktivt design: Webutvikling, interaksjonsdesign, forbrukerpsykologi, usability, designlab, effektevaluering

Frontend og mobilprogrammering: Grensesnittdesign, mobile økosystemer, mobil programmering, webutvikling, innovasjon, API-design

Intelligente systemer: Tingenes internett, data science, maskinlæring, Java, C og C++

Høyskolen Kristiania, Institutt for teknologi, har også masterstudenter innen Management & Innovation, Digital Business Systems, Human-Computer Interaction og Applied Computer Science som skal begynne på sitt prosjekt denne høsten. Masterprosjektene har en anvendt forskningsprofil. Ta kontakt om dere er interessert i prosjekter innen disse områdene.

Har du spørsmål? Ta kontakt med Hanne Sørum, emneansvarlig og førsteamanuensis ved institutt for teknologi, tlf. 906 62 682 eller hanne.sorum@kristiania.no