✕  Lukk søk
Uke 17, 24/04 - 26/04

Visuell Historiefortelling – hvordan planlegge og gjennomføre visuell historiefortelling

Et spennende tilbud til vår alumni: Vi gjentar det populære kurset "Visuell Historiefortelling - hvordan planlegge og gjennomføre visuell historiefortelling" denne våren!

Påmelding lenger ned på siden.

Hvorfor trenger du å kunne visuell historiefortelling?

Kravet til arbeidstakeres kompetanse innenfor visuell kommunikasjon, historiefortelling og informasjon har økt betraktelig. Fotografi og multimedia er et stort og viktig fundament som berører de fleste journalistiske og kommersielle sektorer som arbeider med informasjon og kommunikasjon. Det er en disiplin som alle har et forhold til og som kommer til å være en meget sterk grunnpilar i både kommersiell og etisk kommunikasjon fremover. Problemet er ofte at dette er dyre tjenester å kjøpe eksternt og det er nok grunnen til at organisasjoner ønsker seg denne ferdigheten under eget tak og på fast lønn.

Kursdeltakeren får et innblikk i hvordan planlegge og gjennomføre visuell historiefortelling innenfor forskjellige redaksjonelle og kommersielle rammer. Ferdighetene som du tilegner deg vil være med på å øke mulighetene for å variere bedriftenes visuelle profil. Du vil lære seg forskjellige måter å fortelle på og kunne være en underleverandør av visuelt innhold til strategiske kommunikasjonen som foregår på forskjellige plattformer og sosiale medier mot et definert kommersielt marked.

Praktisk informasjon

  • Kurset går over to kvelder, 24. og 26. april
  • Tidspunkt: kl. 17:00-20:00 begge dagene
  • Hvor: Rom A4-10, Høyskolen Kristiania, Oslo
  • Antall plasser: Begrenset antall plasser.

 

Om kursholder:

Anders Nilsen på jobbAnders Nilsen Jobber som freelance fotojournalist med fokus på spesielle miljøer og mennesker. 

Han har skrevet to bøker utgitt på Kagge forlag og arbeider for tiden med en dokumentarfilm for TV som handler om kostnaden av å ta et bilde.
Arbeidsområder har variert mellom Kashmir, Syria, Libanon, Afrika, Afghanistan, Bosnia osv. med fokus på menneskerettigheter, flyktningproblematikk og livet under okkupasjon.

Anders har ansvaret for utdanningen av journalister innenfor fotografi og historiefortelling ved NKH. 

Bli kjent med Anders på nettstedene hans:

Påmelding: